Villena premia Vicente Juan

El corredor d’ultra fons rep este dissabte l’arracada d’or de la seua localitat

c060a0e563e3744458ecf35a78e09e56

 

El corredor d’ultra fons Vicente Juan García Beneito rebrà pròxim dissabte 6 de desembre un reconeiximent a la seua localitat de Villena. Coincidint amb el dia de la Constitució, l’ajuntament de Villena li farà entrega de l’Arracada d’Or com a reconeiximent a la seua trajectòria en este 2014, any en que ha aconseguit el Grand Slam 5 Continents, es a dir, fer un Ultra Trail (160 km Non Stop) a cada u dels 5 continents.

Vicente Juan va tCaptura de pantalla 2014-12-01 a la(s) 23.15.00ancar este repte passat mes d’octubre aconseguint la victòria a Sovev Emek a Israel (166 km), un Ultra que tancava el Grand Slam 5 continent que l’ha dut al corredor de Lurbel en este 2014 a córrer al Atacama Xtrem a Xile, al Tec a Suècia, al Washie 100 a Sudàfrica, el 100’2 Great North Walk a Austràlia i este últim Sovev-Emek a Israel, tot proves de 100 milles de distància, en el que han convertit a Vicente Juan en l’únic corredor del món en haver fet un Ultra a cada continent en un mateix any.

El mateix corredor destacava al seu twitter personal la satisfacció per la distinció que va a rebre pròxim dissabte 6 de desembre al saló de plens de l’ajuntament de Villena, en l’acte que tindrà lloc a partir de les 12:00 h.

The Four deserts

Vicente Juan ha estat a més l’únic corredor del món que ha aconseguit la victòria a The 4 Deserts Grand Slam, en vèncer en un mateix any, 2012, les quatre proves que formen este Gran Slam: Atacama Crossing (Xile), Gobi March (Xina) Sahara Race (Jordania) i The Last Desert (Antàrtida). Vos deixem el vídeo documental l’aventura a la Comunitat Valenciana en que Vicente Juan García relatava a Sense Límits Aventura la seua vivència en The Four Deserts

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »