Selina Moreno premiada a Los Yébenes

La nadadora de Gandia rep el reconeiximent «Nadando en Valores 2014»  

El reconeiximent l’atorga el club de natació d’este poble de Toledo sense piscina

selina yebenes 1

 

Natació i Valors. Dos conceptes que reuneix a la perfecció la nadadora de Gandia Selina Moreno a qui passat cap de setmana li atorgaren a Los Yébenes (Toledo) un reconeiximent a la seua trajectòria, i en especial a este 2014 on passat agost va travessar l’estret de Beltquerung, 21 km entre Alemanya i Dinamarca on va fer el rècord en la categoria femenina.

Selina, el referent femení en aigues obertes

Selina Moreno és el gran referent d’Espanya en natació en aigues obertes i és l’única nadadora espanyola que ha aconseguit la Triple Corona (Canal de la Mancha, Canal de Santa Catalina i Marathó de Natació de la Illa de Manhattan). A més molts dels seus reptes els ha fet acompanyant-los d’una finalitat solidària, a benefici de la AECC (Associació Espanyola Contselina yebenes 2ra el Càncer) malaltia amb què esta molt sensibilitzada perquè fa uns anys va patir un càncer de pit, arran del qual va començar a nadar en aigües obertes.

«L’esport no és només competició i competitivitat, sinó que també hi ha valors com ara la superació i la solidaritat» ens indica Selina Moreno. «Això també forma part de l’esport i li ho hem de fer arribar a la societat» afegeix la nadadora de Gandia a qui la gala de passat dissabte li va resultar molt emotiva. «Va estar molt bé, perquè primer vaig estar fent una xarrada al respecte de la natació en aigues obertes, de com preparar els reptes i com adapat l’entrenament a les condicions meteorològiques de cada zona, els vaig dur alguns dels meus premis a Beltquerung, Santa Catalina o Grècia i ja a la gala cridaren a la meua oncòloga i va estar molt emocionant per a mi».

«L’esport no és només competició i competitivitat, sinó que també hi ha valors com ara la superació i la solidaritat. Això també forma part de l’esport i li ho hem de fer arribar a la societat»

Los Yébenes, natació sense piscina

És la tercera edició d’estos premis que atorga el Club de Natació Los Yébenes, ubicat a esta xicoteta localitat de Toledo, que al 2012 va ser per a Enhamed Enhamed (medallista paralímpic) i al 2013 per a Laura López Ventosa, integrant de la selecció espanyola de Waterpolo campiona del món l’any passat.

Com a curiositat, cal destacar que Los Yébenes té este important Club de Natació estan ubicats a més de 300 km a la redona de la mar, i estan a un poble on no hi ha piscina. Els toca fer uns 20 km cada cap de setmana i desplaçar-se a la localitat més pròxima amb instalacions per poder nadar. «Organitzen 3 autobusos cada cap de setmana. Això és pasió per la natació» conclou Selina Moreno.

Per conéixer més de Selina Moreno, podeu repassar el que ens va dir al vídeo presentació de Sense Límits Aventura, on va estar inclosa com una de les esportistes d’aventura, natura i superació destacades a la Comunitat Valenciana. 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. 12 hores natació solidària a Gandia | SLA - […] Moreno, és una de les millors nadadores espanyoles en aigües obertes. Recentment ha rebut un reconeiximent A Los Yébenes per…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »