Pedalejant de sol a sol

Dissabte 6 de desembre nou repte solidari de l’ultrafondista de Guadassuar Mario Bou

Pedalejant sense parar des de les 08:07 del mati fins a les 17:38 de la vesprada

solasol

De sol a sol, o el que és el mateix. Des que aparega el primer raig de llum allà a les 08:07 fins que desaparega a les 17:38. 9 hores i 31 minuts pedalejant sense parar és el nou repte que per a dissabte 6 de desembre plantetja l’ultra fondista de Guadassuar Mario Bou Ortega.
mario bou 2El repte començarà des de la plaça major de Guadassuar i anirà transitant per un circuit d’uns 19’5 km al voltant d’esta localitat de la comarca de la Ribera Alta, on Mario anirà intercalant l’ús de la bicicleta de carretera amb la bicicleta de muntanya, per transitar pel marge del riu Magre i per sendes entre els camps de tarongers propers a localitat. La prova acabarà passades les 17:00 a l’Avinguda de la Diputació.
La base del repte estarà situada en l’avinguda de la Diputació, on Mario passarà dues vegades cadascuna de les voltes, i estarà situada la zona d’avituallament. Hi haurà música durant tot el dia. A més es montarà un castell inflable per als més menuts i una pantalla on els interessats podran seguir el posicionament de Mario en directe.
Els més menuts també tindran el seu espai al repte, ja que a les 12:00h podran acompanyar a Mario en una volta per el centre de la localitat, i a partir de les 17:15h tornaran a tindre l’oportunitat de pedalejar i compartir el repte fins el final del mateix.

Repte solidari

A diferència d’altres reptes que ja ha fet Mario, en este cas el repte no és en solitari, sinó que poden acompanyar-lo tots aquells que vullguen participar en algun moment del repte. L’únic requisit és aportar aliments no pereceders o joguines que aniran per a Càritas.
El repte, per tant, és un repte solidari on es tracta de recollir aliments i joguines usades, però en bon estat, per posteriorment donar-los a Càritas Guadassuar i repartir-los entre els més necessitats de la localitat, perquè aquest nadal tots tinguin aliments, pau i felicitat a casa. La recollida d’aliments i joguines es realitza a la Piscina Coberta Guadassuar, Oscar Joier i Rellotger, i Plantes Moises, fins el mateix 6 de desembre.
El repte estava previst per a passat dissabte 29 de novembre, però les condicions meteorològiques i l’altera taronja per pluja va aconsellar traslladar-ho a este dissabte 6 de desembre per a que puga ser una jornada festiva i amb la major participació possible. Per davant 9 hores de sol , de pedals, i de molts d’aliments i joguets per als més necessitats.
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »