Carlos Pascual, el més ràpid a Simat

Victòria al IV Sprint Vertical Massís del Toro marcat pel fred i el vent

simat maria beltran

 

Tenia ganes i a la fi ho ha aconseguit. Carlos Pascual (Club Maraton Crevillent) s’ha imposat este diumenge al IV Sprint Vertical Massís del Toro a Simat de la Valldigna doblegant Ignasi Cardona (CA Llebeig Xàbia) i llevant-se l’espina de l’any passat a Simat i també del recent Campionat Autonòmic de Carrera Vertical on el de Xàbia havia estat per davant d’ell.

simat carlos pascualEl corredor de Cocentaina ha sigut el més ràpid en fer els 1400 metres 500+ amb una mitjana del 35% de desnivell (i pics del 43%), i ha fixat un temps de 16’56», pels 17’14» de Ignasi Cardona i els 18’25» de Vicent Llorca (CE. Finestrat El Portell) que ha estat una de les grans sorpreses i ha completat el pòdium només 1 segon per davant de Jose Gregori (CC La Llebre). A segons d’eixa tercera plaça també han quedat altres dels grans favorits com ara Olegario Alario (18’32»), Toño Quilis (18’35») i Emili Sellés (18’47»).

Molt de fred i molt de vent

El vent i les baixes temperatures al cim de El Toro han estat protagonistes de la jornada, dificultant encara més el ja de per si dificil ascens, especialment als 400 metres finals, on el vent entrava de cara i les baixes temperatures aconsellaven que els corredors feren servir altun tipus de tallavents, cosa que els principals favorits no han utilitzat. La presència del vent ha impossibilitat que els corredors pogueren acostar-se al rècord de la prova que continua en mans d’Angel Llorens que al 2012 va parar el crono als 16’21».

En tot cas, Carlos Pascual demostra que és una de les clares apostes de la Comunitat Valenciana en este tipus de proves, com ja va quedar palés també passat agost quan va participar a Susa (Itàlia) al triple Kilòmetre Vertical, on va ser el millor dels espanyols.

Sorpresa en categoria femenina

En les dones, Antonia Valero Signes (Grup Espeleològic Gata) ha donat la sorpresa i s’ha endut la victòria amb un temps de 24’04», per davant de Maria Beltran (CC La Llebre) – a la foto superior- que ha fet 24’17». La seua companya de club Cristina Valiente ha completat el pòdium amb 24’47».

simat richar climentDe forma paral.lela al Sprint Vertical s’ha realitzat una marxa senderista que en anar pelmateix recorregut ha permés que els caminants pogueren vore des de més a prop als corredors. Es repetirà amb tota probabilitat per a l’edició de 2015, que segons en comentava Joan Banyuls de CC La Llebre confien en que acudisca més gent «a vore si els Ultres no s’ho mengen tot» inssisteix. En tot cas, l’Sprint Vertical ha demostrat de nou el seu tiró amb la presència d’aficionats arribats de fora de la nostra Comunitat, com un home de Tres Cantos que ha estat present a les quatre edicions.

Més dades: http://www.mychip.es/resultado/307

Imatges cedides per Joan Banyuls

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. l’Sprint Vertical des de dins | SLA - […] el recorregut del IV Sprint Vertical Massís del Toro que es va celebrar a Simat de la Valldinga. Carlos…
  2. La MABO abre la Copa de España | SLA - […] hombres, las miradas puestas en Carlos Pascual (Marathon Crevillent), con renovadas ilusiones después del cambio de entrenador: “Tengo muchas ganas de darlo…
  3. El KV Gandia més obert | SLA - […] en la velocitat com ara Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel), Olegario Alario (La Llebre Alpesa), o Carlos Pascual Sempere (Trail…
  4. Per acabar l’any en vertical | Sense Límits Aventura - […] Carlos Pascual, el més ràpid a Simat […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »