Presentació dels llibres «Malabar» i «Oceàno Africa»

Dimarts 9 de desembre i dijous 11 de desembre a la Libreria Patagonia de València

Captura de pantalla 2014-12-07 a la(s) 23.51.46Doble cita literaria esta setmana de la ma de la Libreria Patagonia de València. Dimarts 9 de desembre es presenta el llibre «Malabar» de Fabián C. Barrio. Un llibre que narra la tranquila vida que du el xiquet Suraj a l’aldea de Tinhimal -”Tres Montañas”, en nepalí- fins que uns homes arriben a l’aldea i li proposen a son pare dur-se al xiquet al Gran Circ Malabar a canvi de 40 dolars. A partir d’ahi s’enceta una nova vida per a Suraj que el durà…

Dimarts 9 de desembre   Hora: 20:00 

Lloc: Libreria Patagonia de València, C/Hospital nº 1

Dijous 11 de desembre arriona la presentació del llibre «Océano Africa» del periodista Xavier Aldecoa. És una llibre de la rialla, de la ira, del ball, de la mort, de la festa i de la vida a un territoria d’una riquesa humana i cultural descomunals. Àfrica és un oceà. Un lloc que no es pot abarcar i aparentment homogeni si s’observa des de la superficie, però ple de diversitat i extraordinari quan ens sumergim als eu interior. És un llibre des d’Africa.

Dijous 11 de desembre   Hora: 20:00

Lloc: Libreria Patagonia de València c/ Hospital, nº1 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »