Calendari Orientació 2015

Fixades les dates les proves d’orientació per a l’any vinent

 

La Federació de l’Esport de l’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV) ha publicat recentment a la seua plana web el calendari oficial de competicions per a 2015. Al calendari s’arrepleguen les competicions ja habituals com ara la Lliga Autonòmica que torna a estar composada per 15 proves, els Campionats Autonòmics d’Sprint i de Mitja Distància i a més també s’incloguen les jornades provincials que no coincideixen amb les proves autonòmiques i provincials de les lligues corresponents.

En breu vos ampliaren novetats quant a la voluntat de la nova Junta Directiva de la FEDOCV que encapçala el nou president Santiago Del Moral Durà per a coordinar calendari de proves.

 

Captura de pantalla 2014-12-08 a la(s) 22.05.33

Més dades: www.fedocv.org

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »