La FEDME premia Urko Carmona i Jonatan Flor

Reconeiximent de la màxima autoritat federativa als èxits internacionals dels escaladors alacantins

Serà al  Encuentro Anual de Montañeros de la FEDME, 13 de desembre a Madrid

urko carmonaDos escaladors alacantins que han aconseguit èxits internacionals. Un veterà i altre jove, un acostumat als èxits i altre que comença a acostumar-se, un Urko Carmona, que és l’espill on és mira l’altre Jonatan Flor. Urko i Jonatan rebran un reconeiximent pròxim 13 de desembre al Encuentro Anual de Montañeros que cada any realitza la FEDME (Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada) per a tancar temporada.

Urko Carmona i Jonatan Flor seran reconeguts pels seus èxits internacionals aconseguits en este 2014: l’escalador de Monover Urko Carmona com a campió del món de Paraescalada a Gijón, i el jove escalador d’Elda Jonatan Flor, per haver aconseguit la medalla de bronze al Campionat d’Europa d’escalada en bloc sub’20, a la cita que va tindre lloc a Arco (Itàlia). Els dos escaladors rebran un reconeiximent tot i que amb tota seguretat cap dels dos anirà a la gala per motius laborals.

Dos bons amics

Es dóna la circunstància que tot i la diferència d’edat Urko (33) i Jonatan (18) tenen una molt bona relació tal i com va quedar de manifest a l’entrevista que al número zero de la revista Sense Límits Aventura li ferem a Jonatan Flor i on l’escalador d’Elda manifestava la seua admiració per Urko Carmona. «Urko és un referent. Passe molt de temps amb ell quan està per Alacant i la veritat és que et transmet una energia vital bestial. Urko és pura motivació. Estar al seu costat et contagia entusiasme».

Més premis

La gala de pròxim dissabte 13 de desembre servirà també per a fer entrega dels premis a les Millors Activitats Alpinístiques i d’Escalada d’Alt Nivell de 2014, que segons ha determinat el jurat, en este 2014 són per a:

– Escalada Esportiva i Bloc: Iker Arroitajauregui (Euskal Mendizale Federazioa), per «Jour de Chasee» 8c a Fontaineblau (França)

– Escalada en Gel: Javier Bueno (Fed. Aragonesa de Montañismo) «Elementairteilchen, IV,M8, W16 300m en Kandersteg (Suiza)

– Escalada en Pared: Eduard Martin (Fed. Entitats Excursionistes de Catalunya) «Pan Aroma» 8c/8+ en la Cima Ovest de Lavaredo (Itàlia)

-Alpinisme Extraeuropeu: Mikel Zabalza (Fed. Navarra) via «2t», 1100m 6b, A3, M5 en la Torre Sur del Paiju Peak (6100m) Pakistan

Més dades: http://noticias.fedme.es/index.php?mmod=article&file=details&iN=634

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Urko Carmona ho torna a fer | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/12/10/la-fedme-premia-urko-carmona-i-jonatan-flor/ […]
  2. Escalada Sense Límits | Sense Límits Aventura - […] La FEDME premia Urko Carmona i Jonatan Flor […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »