Victòria patida de Tere Nimes a la Falco Trail

La corredora de Finestrat s’imposa a este Marató de Muntanya a Cehegín (Murcia)  

 

tere nimes

 

Després d’un any llarg i mig lesionada a un turmell, però tot i això, Teresa Nimes (Club Senda) es va imposar passat cap de setmana a la IV Falcó Trail Sky Marathon (42’195 km 2800+) que va tindre lloc a Cehegin (Múrcia). La corredora de Finestrat va guanyar a meta amb un temps de 05h 10′ 37″ amb 13 minuts d’avantatge respecte de la segona classificada Yolanda Fernádez del Campo 05h23’53».

Remuntada per amor propi

Lluny del que diuen les números i les cifres, la prova no va ser senzilla per a Teresa Nimes com ella mateix explica al seu Facebook. «Para mi ha sido un reto personal enfrentarme a los 42 km por un esguince que llevo arrastrando desde hace unas semanas, pensé que no podría terminarla». 

De fet, la corredora de Finestrat va haver de fer una demostració de superació ja que al punt intermig de control cedia 2 minuts amb Yolanda, i estan amb molèsties al turmell el més normal és no poder competir amb plenes garanties, però tragué el seu esperit per acabar remuntant i guanyant a la línia de meta, gràcies també a l’ajuda i els ànims de la seua gent. «Los ánimos de mis amigos y el calor del pueblo de Cehegin volcado con la carrera, han dado fuerza a mi corazón para que la segunda parte de la carrera empezara a remontar y pensar que el esfuerzo merecia la pena por todo el apoyo que estaba recibiendo» explicava l’ambaixadora de The North Face a Espanya.

«Para mí ha sido un reto personal enfrentarme a los 42 km por un esguince que llevo arrastrando desde hace unas semanas, pensé que no podría terminarla»

«Los ánimos de mis amigos y el calor del pueblo de Cehegin volcado con la carrera, han dado fuerza a mi corazón para que la segunda parte de la carrera empezara a remontar y pensar que el esfuerzo merecia la pena por todo el apoyo que estaba recibiendo»

Amb esta victòria al IV Falco Trail Sky Marathon, Tere Nimes, tanca una temporada que, tot i marcada per les lesions que ja a inici d’any li impediren fer una preparació en condicions normals, li ha deixat grans èxits com ara la seua victòria a la TDS de la UTMB passat agost.

Foto: Facebook Tere Nimes

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »