Alicia Chaveli vol repetir a la Spain Ultra Cup 2015

Presentada a Barcelona la segona edició de la SUP, amb la incorporació de 3 nous Ultres

La corredora d’Alzira buscarà reeditar al 2015 el títol aconseguit enguany

alicia chaveli lobo

 

Acabant el 2014, i quasi sense descans a mirar al 2015. Dissabte 13 de desembre s’ha presentat a Barcelona la Spain Ultra Cup 2015, la segona edició d’este circuit d’Ultra Trail a nivell nacional que per a l’any vinent redobla l’aposta i estarà composat per 8 proves.

CSP 115-Penyagolosa Trails

A les 5 que han conformat el circuit en este 2014: Transgrancanaria, CSP 115, Volta a la Cerdanya, Gran Trail Peñalara, Gran Trail Guara Somontano, s’incorporen altres 3 Ultres: l’Haría Extrem de Lanzarote en agost, l’Ultra Sierra Nevada en juliol, i l’Ultra Mallorca Serra Tramontana en abril. I en mig, repeteix la CSp 115 Castelló-Penyagolosa de Penyagolosa Trails, única prova valenciana que integra este circuit d’Ultra Trails i que recentment anuncià que tindrà lloc el 9 de maig de 2015.

Quant a la mecànica de la classificació es manté que els millors 3 resultats són els que serviran per establir la general, que només és obligatori participar en 3 Ultres, tot i que està estudiant-se la possibilitat d’atorgar algun tipus de bonus a aquells que participen en més Ultres.

Alicia Chaveli a reeditar la victòria en 2015

SUCA l’acte de presentació a Barcelona ha estat Michel Poletti, president de la ITRA (International Trail Running Association), representants de les huit proves -Tico Cervera de Penyagolosa trails- i els guanyadors de l’edició 2014 entre d’ells Alicia Chaveli (Team HG Sport SAM Trail). Per a 2015, la corredora d’Alzira ja té clar que tornarà a participar, sabent això sí, que es trobarà amb una Spain Ultra Cup més llarga i més complexa, tot i que puntuen d’igual manera els 3 millors resultats. En tot cas hi haurà més rivals, i a més ara ja li han agafat la matrícula.

Per a l’any vinent Alicia Chaveli ja no serà la sorpresa sinó serà una de les favorites, i haurà de saber dominar també eixa presió afegida, que en tot cas ja va demostrar estar preparada per a aguantar quan es jugava la victòria a una carta al Gran Trail de Guara Somontano.

De moment, Alicia Chaveli tracta de recuperar les bones sensacions, tot i que passat diumenge hagué de retirar-se al km 10 de la V Carrera de Sierra de Chiva, on va reconéixer que no havia tingut el día «per a mi el primer és la salut. Hi ha moltes més carreres i açò no ha fet mes que començar» va indicar al seu Facebook. Això sí es va comprometre a tornar a Chiva en 2015 per llevar l’espina d’enguany. Tant de bo al desembre de 2015 es puga presentar amb la reedició del títol de la SUP a la boltxaca

Calendari Spain Ultra Cup 2015

 • 6-8 de marzo: The North Face ® Transgrancanaria ® Advanced 82 km

 • 18-19 de abril: Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 112 km

 • 9 de mayo: Penyagolosa Trails Sport HG CSP 115

 • 6-14 de junio: Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG VCUR 122 km

 • 26-28 de junio: Gran Trail de Peñalara GTP 115

 • 18-19 de julio: Ultra Sierra Nevada 83 km

 • 15 de agosto: Haría Extreme Ultra 80 km

 • 3-4 de octubre: Ultra Trail Guara Somontano Sport HG 102 km

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. GR10 Xtrem: El primer Ultra de l’any, ara més llarg | SLA - […] com la principal favorita després que al 2014 aconseguirà la victòria a la I Spain Ultra Cup, circuit d’ultres…
 2. La parella de moda | SLA - […] bé igual em plantetge competir per la Spain Ultra Cup”. Si així ho fera, entraria com a rival directa…
 3. Guara parla valencià | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/12/11/alicia-chaveli-a-per-la-spain-ultra-cup-2015/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »