David Palmada i Ramón Portilla a Elx

Doble cita este dissabte 13 organitzada per la Unió Excursionista d’Elx

Jornada de portes obertes amb la inauguració d’un nou rocòdrom 

unió excursionista elxFesta de la muntanya a Elx. Dissabte 13 de desembre la Unió Excursionista d’Elx organitza una jornada de portes obertes per a tots aquells que vullguen participar als actes que han preparat a partir de les 10:00 h.

Un dels actes centrals serà la inauguració d’un nou rocòdrom i una nova Torreon Indoor, instal.lacions a les que podran accedir a fer pràctiques aquells participants que ho soliciten.

A més el dia es completa amb la presència de dos grans de la muntanya a nivel nacional com és l’escalador català David Palmada «Pelut» que farà una conferència i projecció al respecte de «Oju peligru» una de les vies més compromeses del món, a les Fishes Towers, a Titan (EEUU), via catalogada com A6+.

A més també estarà present el madrileny Ramón Portilla que farà una conferència i projecció amb el títol de «Las Montañas del Mundo», on parlarà de la seua passió per les muntanyes on va començar amb 15 anys, i dels sacrificis necessaris per a aconseguir alguns èxits i algun que altre fracàs.

[vimeo width=»800″ height=»550″]http://vimeo.com/10485196[/vimeo]

Més dades: http://www.femecv.com/noticias/dia-internacional-de-las-montana-limpias

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »