El Triatló es vesteix de Gala

La Federació de Triatló atorga dissabte 13 de desembre els premis de la temporada 

gala FTCVAcabant l’any 2014 és moment de fer balanç i d’atorgar els premis a qui durant tot l’any han estat treballant, entrenant de valent i competint per a gaudir del que més els agrada: el Triatló a les seues diverses disciplines i modalitats. Dissabte 13 de desembre arriba el moment perquè la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana realitza la seua gala anual amb l’entrega de premis a alguns dels esportistes més destacats en este 2014.

Entre els premiats, els líders dels rankigs absoluts, en categoria masculina Jordi Pascual d’Antella i Marta Noelia Lluch Escuder del Club Triatló Peniscola. A més també cal destacar els líders del rankig en Duatló Celestino Fernández i Maria Jesús Sánchez García, així com el guanyador del mitic Triatlon Víctor Martínez. A la web de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana es pot consultar el llistat amb tots els premiats.

Altres premis i reconeiximents

A més dels premis als esportistes destacats, hi haurà també altres reconeiximents a persones i col.lectius que són bàsics en el món del Triatló. Així les coses Ximo Rubert, de A300w, rebrà un reconeiximent per la seua participació a les proves de la FTCV, també el cadet Javier Lluch com a integrant de l’equip que va aconseguir la medalla de bronze als Campionats d’Europa de Triatló Youth, al Club Almoradí, a José Cardó, com a integrant del Comité de Competició entre molts altres reconeiximents. Podeu consultar-los ací.

La gala tindrà lloc dissabte 13 de desembre a partir de les 17:00 h al Club Diario Levante a València i suposarà també un dels primers actes oficials de José Luis Pérez Climent com a nou president de la Federació després que fora triat a l’assemblea de passat 22 de novembre.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »