Fi de festa a Sot de Chera i Navarrés

Luis Alberto Hernando estará al II Corremón Trail by Dinafit

Punt i final al la Lliga CxM la Serrania i també al Circuito Trail Valencia

Luis Alberto

 

Punt i final a 2014 per a dos dels circuits de Trail més destacats a la província de València: La Lliga CxM la Serrania i el Circuito Trail Valencia. Sot de Chera i Navarrés seran el final de festa després d’un any carregat de kilòmetres per la muntanya

II Corremon Trail 

Diumenge 14 de desembre arriba la II Corremón Trail a Sot de Chera. Són 24km 1100+ en un recorregut eminenment muntanyenc amb un 67% de sendes, que no és excessivament tècnic, però està molt compensat per a poder gaudir dels paratges que envolten esta localitat de la Serranía, amb zones com ara el Barranc de la Vallfiguera, la senda de les Aliagas o El Justal, la senda que ens du fins El Morron, ultima pujada abans d’arribar de nou a Sot de Chera. De forma paral.lela es disputa un trail de promoció amb 11 km i 450+. Vora 900 corredors prendran part a estos dos Trails quedonaran eixida diumenge a les 10:00 h i a les 09:30 h respectivament.

Plaza 600Gegants a la Serrania

La prova servirà per a posar punt i final a la Lliga CxM de la Serrania que va clarificar la seua classificació després de la Pujada al Pic de Chelva. Es farà entrega dels trofeus als guanyadors de la Lliga que han estat Miguel Angel Peñalver (Trail Villar) i Estiváliz Fernández (Trail Requena), a més del  Never Stop Running el guanyador per clubs. Al respecte de Miguel Angel Peñalver publicarem recentment un reportatge per conéixer més este gegant de 1,97 cm d’alçada que a més es conductor d’autobús de l’EMT de València

A més d’este gegant, hi haurà un altre gegant del trail com és Luis Alberto Hernando, vigent campió del món d’Ultra Trails que ja va estar present passat 27 de novembre a la presentació de la prova que es va fer a Corremón. Arribarà a participar a Sot de Chera després d’estar dissabte a Madrid al Encuentro Anual de Montañeros que organitza la FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) i on va a rebre un reconeiximent pel seus èxits.

TRAIL NAVARRESI Trail Navarrés

També diumenge arriba el punt i final al V Circuito Trail Valencia amb el I Trail de Navarrés. 21,1 km 810+ per a tancar l’any 2014 en un recorregut que travessa per bona part de la Canalde Navarrés sense massa dificultats muntanyoses. El punt més alt es troba al km 5, vora 500 metres, i el més dur, als darrers 5 km en un continu puja, baixa que serà on es puga decidir la carrera. L’eixida és a les 09:30 de diumenge 4 de desembre. Els guanyadors del V Circuito Trail Valencia Simón Rama (Mur i Castell-Tuga) i Patricia López (CA Dianium Turuac) rebran el seu premi a l’acte de presentació del Circuito Trail Valencia pròxim 10 de gener.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »