Serra d’Oltà, 10 anys de Trail

Diumenge arriba la X edició de la Mitja Marató de Muntanya de Calp

A més tambe Trail a Villalonga, Azuébar i Pavias

serra olta

10 anys que passen molt ràpid. Tan ràpid com s’incrementa el nombre de participants a la Mitja Marató de Muntanya de la Serra d’Oltà a Calp que diumenge 14 de desembre celebra la seua desena edició ámb rècord de participants. Vora 600 corredors afrontaran esl 20,5 km 950+ que composen ja esta tradicional carrera, una deles més veteranes que hi ha a la província d’Alacant.

Photocall amb els històrics

Per a este 2014 des del Grup de Muntanya de Calp han preparat edició especial. «Hem volgut fer un xicotet homenatge a tots aquells que al llarg d’estos anys han quedat entre els tres primers a la prova» ens comenta Julián Perez del Grup de Muntanya de Calp. «Estaran per aci corrent bona part d’ells. Noms tan destacats com Ignasi Cardona, Toño Quilis, Emili Sellés, Sebas Sánchez… tots ells formen part de la història de la Serra d’Olta, al igual que altres corredors com ara Pedro Martínez, Oscar Perez, Pedro Fayos, Gabi Valero, Dani Martínez, i en dones Esther Sánchez, Teresa Gregori, Cristina Valiente… a tots ells els farem algun gest i també participaran del photocall que hem preparat per abans de l’eixida de la prova».

«Hem volgut fer un xicotet homenatge a tots aquells que al llarg d’estos anys han quedat entre els tres primers a la prova. Noms tan destacats com Ignasi Cardona, Toño Quilis, Emili Sellés, Sebas Sánchez… tots ells formen part de la història de la Serra d’Olta»

Vistes espectaculars

L’eixida de la prova serà diumenge 14 a les 09:00 h del mati i per a este 2014 manté el mateix recorregut de sempre, una primera part d’ascens fins als 587 metre del cimd’Oltà i la segona part de baixada. Si hi ha alguna lleugera variació a la marxa a peu que s’organitza de forma paral.lela. «A la marxa hem obert una xicoteta senda i els caminants tindran una vista espectacular a la mar i al Penó d’iFach. És una senda que està molt xula».

Entre caminants i corredors serán vora 800 els participants a esta X Mitja Marató de la Serra d’Oltà que per a 2014 ha incrementat un 25% els inscrits. «No hem sigut mai partidari de massificar la muntanya i les carreres. Però per a esta edició tan especialvoliem que poguera estar tot aquell que vullguera i hem obert un poc mes la mà» ens comenta Julián.

villa de azuebarVIII Villa de Azuebar

Camí dels 10 anys es troba també la Marxa per Muntanya Villa de Azuerbar que diumenge 14 celebra la seua huitena edició. Més de 200 corredors afrontaran els 20 km amb vora 900+, que a l’igual que a ocorre a la Serra d’Oltà a Calp, molt diferenciat el recorregut en dos parts, el primer tram d’ascens al Pic de la Mosquera (967) i el segon de baixada de nou cap a Azuebar, en un recorregut molt atractiu en mig de la Serra d’Espada.

L’eixida per a esta VIII Marxa Villa de Azuebar que organitza l’ajuntament d’Azuebar amb el Club Mur i Castell-Tuga serà diumenge 14 de desembre a les 09:00 del mati. Les incripcions encara estan obertes.

I Trail VillalongaI Trail Villalonga

I també diumenge tenim una prova debutant al nostre calendari. El I Trail de Villalonga que debuta amb foraça. 27 km amb 1027+ en un recorregut dur i atractiu que travessa paratges com ara el Racó del Duc, la Safor, la Serra de l’Almirant i el Pla de la Llacuna, amb una pujada a mig camí per a la que elsparticipants hauran de tindre ben preparades les cames per afrontar el recorregut que han preparat des de l’Agrupació Muntanyista de Villalonga.

L’eixida serà diumenge a les 09:00 i a les 09:15 prendran eixida els caminants des del Passeig Presbitero Giner de Villalonga on estarà també la línia de meta.

I Trail Villalonga perfil

trail pavíasI Trail Pavías Higuera

I per tancar calendari, altra prova que debuta este 14 de desembre es el I Trail de Higueras-Pavías, a la província de Castelló. Carrera de 15,3km en recorregut circular a esta localitat de l’Alt Palancia que ha volgut preparar un capde setmana ple d’activitats també per als acompanyants i per als més menuts. De fet, dissabte al migdia s’han preparat unes carreres infantils de diverses distàncies.

Més dades: http://tdpevents.wix.com/tdpevents#!trail-pavias-higueras/cm0e

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »