Veterans del Rogaine

Mario Romero i José Ramón Sánchez Campions d’Espanya Ultrascore/Rogaine Orientació a Gran Canaria

mario romero

 

Veterans de moltes guerres vinculades amb els esports d’aventura, però amb moltes ganes encara de demostrar que l’esperit és jove per molt que indique l’edat i la categoria. Mario Romero (UPV-O) i José Ramón Sánchez (Villena Orientación) es proclamaren passat dissabte Campions d’Espanya d’Ultrascore/Rogaine de la FEDOa la modalitat de veterans (+40).

El Baliza Killer UPV-O que integraven els dos va ser l’equip que més punts va sumar al recorregut preparat al municipi de Tejada (Gran Canaria). Mario i José Ramón sumaren un total de 121 punts, pels 74 de Tjalve y la extraña pareja del 72 o els 58 de Lorca O Team en un recorregut de 67 controls en un màxim de 6 hores.

La primera prova junts

Era la primera vetada que Mario i José Ramón competien junts, però això no va ser impediment per a aconseguir la victòria en un terreny complicat. «Va ser una carrera complicada» indica Mario Romero al seu facebook «amb un terreny molt accidentat junt al Pic de las Nieves, amb alguns dels paisatges més destacats de l’interior de Gran Canaria com el Roque Nublo, Llanos de la Pez o el Morrón de la Caldera…  El terreny estava moltes vegades impracticable camp a través per la vegetació amb la qual cosa l’elecció d’una bona estratègia va resultat fonamental».

«El terreny estava moltes vegades impracticable camp a través per la vegetació amb la qual cosa l’elecció d’una bona estratègia va resultat fonamental»

«La clau de l’èxit va ser que des del començament aconseguirem enllaçar un bon nombre de controls sense acumular massa desnivell»

Per davant 6 hores i 67 controls que els dos orientadors de la Comunitat foren els mès ràpids en anar recorrent. «La clau de l’èxit va ser que des del començament aconseguirem enllaçar un bon nombre de controls sense acumular massa desnivell» afegeix Mario. «Després, el fred, la boira i la pluja dificultaren la segona meitat de la prova. Feia temps que no passava tant de fred en carrera» recorda.

Amb el pas de les hores, el cansament els va jugar alguna pasada i tot i alguna errada en la lectura del mapa cap al control 60 i altra al control 32 on entraren fora de temps, pogueren aconseguir una gran victòria en la categoria veterana, que, a més, les atorava el títol a la Lliga Nacional aconseguint un gran doblet.

Villena-O, el futur

També satisfacció de nou a la categoria junior on l’equip Villena-O Junior Team, composat per Luis Sánchez i Alejandro Martínez aconseguiren també la victòria, amb un total de 182 punts, demostrant el bon estat de forma i el bon futur que els espera, ja que recordem que recentment s’havien proclamat també campions del Rogaine d’Alcalà de Henares passat mes de novembre.

Doble cara en fèmines

Quant a la categoria femenina, la prova a Gran Canaria ens deixa una doble circunstància, d’una banda també el títol per a les integrants de l’equip Rogaine Penyagolosa (Esther Catalán i Maria Pilar Gómez Tena) a la categoria de Veteranes, aconseguint un total de 104 punts, i aconseguint també el títol a la classificació final de la Lliga. Per contra, les integrants de l’equip senior femení de Raidermania Elx (Ana Rosa Poveda, Lidia Juan  Ester Viudes), tot i  fer pòdium a Gran Canària amb un meritori tercer lloc, veieren com es quedaven a les portes del títol del la Lliga Nacional de Rogaine, superades únicament per 5 punts per l’equip de las Talje y la Brújula.

Més dades: http://www.fedo.org/web/ficheros/competicion/maraton-o/2014/5lemr/campeonato.html

https://drive.google.com/viewerng/viewer?url=http://www.fedo.org/web/ficheros/competicion/maraton-o/2014/Ranking-Maraton-Rogaine-2014.pdf

Foto: Facebook Mario Romero

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Villena busca els millors estrategues | SLA - […] els nostres, destaca la presència de Mario Romero i José Ramón Sánchez, guanyadors al 2014 del campionat d’Espanya d’Ultra…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »