Calendari 2015 TriWhite Cup

6 proves entre Alacant i Múrcia, i diverses modalitats de Triatló

triwhite

 

La província d’Alacant acollirà en 2015 una nova edició de la TriWhite Cup, competició de Triatló que organitzen des de White Go For It i que tindrà parada a quatre ciutats alacantine com ara Benidorm, Alacant, Xàbia i Pilar de la Horadada. El circuit repeteix nombre de proves i localitats respecte de 2014, amb l’única variació que Benidorm i San Javier intercanvien la seua posició en el calendari, i ara Benidorm serà el tret d’eixida del circuit i San Javier el final.

El circuit està composat de diverses modalitats de Triatló: Sprint i Olímpic perquè cada u puga triar el que més se li adapte a les seues necessitats. Alguns d’ells, com el Triatló d’Alacant serà, a més, Campionat Autonòmic Sprint. Per a poder puntuar i optar a la classificació final hi ha que completar un mínim de 4 de les 6 proves. A més, sha obert molt el nombre de triatletes que punturaran -del 1 al 25- de manera que es tracta que prime la regularitat al llarg de tot el circuit. Les inscripcions estan obertes des de passat 10 de desembre.

Des de l’organització, Fermín Egido, confía en repetir al 2015 les bones sensacions deixades a este 2014. «La de 2014 ha estat l’edició de la consolidació. Els primers circuits de la TriWhite Cup tenien proves per tota la penínsulsa, pero després ens adonarem que era millor seleccionar objectius. Per això pensarem en fer-la a la zona d’Alacant i Múrcia perquè a més de que són zones molt interessants per a fer Triatló, també totes les localitzacions són a localitats atractives per a dur triatletes de fora. De fet bona part dels nostres participants són madrilenys i d’altres comunitats que aprofirten el cap de setmana per a fer Triatló i gaudir de les poblacions on es fa la prova» conclou Fermín. Per a 2015 confien en matindre un nombre d’inscripcions paregut ald’enguany «uns 550 de mitjana per prova», en un circuit on destaca també la possibilitat que participen xavals en edat cadet, de 13 i 14 anys, això sí, únicament a la modalitat de Supersprint.

Calendari TriWhite Cup 2015

  • 19/04/2015     Benidorm
  • 03/05/2015     Alicante
  • 31/05/2015     Xàbia
  • 14/06/2015     Pilar de la Horadada
  • 19/09/2015     Carboneras
  • 04/10/2015     San Javier

Més dades: http://www.whitegoforit.net/noticias/corporativas/calendario-del-circuito-triwhite-cup-2015.html

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »