Cremant els polvorons

Trail Nocturn a Chulilla dissabte 27 de desembre

quema polvoronesÚltim cap de setmana de l’any, últimes oportunitats per acabar quadrant les xifres anuals de kilómetres, desnivells acumulats i barabritats diverses. I primera oportunitat per a cremar els «xicotets o grans» excesos que ens hem permés estos dies de reunions, sopar amb família i amics.

Per aquells que voleu calçar-vos les sabatilles per a competir una vetada més i de pas cremar les calories acumulades, este dissabte 27 de desembre arriba a Chulilla un Trail molt especial: El Trail Quema Polvorones. La prova que organitzen des de Coratge Missions són 15,69 km amb 684+ en un circuit circular que tindrà eixida i arribada a la Plaça de la Baronia, al costat de l’Ajuntament d’esta localitat de Los Serranos, i que té com un dels punts destacats el pas per l’embassament de Loriguilla.  

Trail nocturn i amb disfresses

Este Trail Quema Polvorones presenta a més altra particularitat quant a que és completament nocturn. L’eixida serà a partir de les 19:00 h d’este dissabte 27 de desembre, amb l’atractiu de la nit, i el fred, i amb l’obligatorietat de l’ús de frontals i la recomanació de l’organització de que cada corredor duga una motxilla impermeable amb manta tèrmica. En tot cas, adverteixex també que el recorregut estarà senyalitzat amb cintes fluorescents reflectants. Hi ha premis per als 3 primers de cada categoria i també un premi al corredor amb la disfressa més original

Més dades: http://coratge-missions.blogspot.com.es/p/blog-page_19.html

quema polvorones 2

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »