Curs d’Orientació a Onil

Este cap de setmana organitzat pel Club Colivenc

Captura de pantalla 2014-12-25 a la(s) 20.32.24Acabar l’any millorant conceptes, millorant tècnica i millorant prestacions per a la temporada d’orientació que s’obri de nou al 2015. Eixa és la premisa del Curs d’Orientació que este cap de setmana del 27 i 28 de desembre organitzen des del club Colivenc a Onil, un dels club amb prestigi en l’àmbit nacional.

El curs està orientat per a adults que ja estigue iniciats en el món de l’Orientació i que vullguen acabar de millorar els seus coneiximents. Tindrà lloc al llarg del cap de setmana, en els matins de dissabte 27 i diumenge 28 de desembre a les instal.lacions del Col.legi San Jaime.

A la primera jornada es faran dos entrenaments en què es donaran indicacions al respecte de les apreciacions del relleu, la importància de la bruixola o la planificació de les carreres, entre altres coses. Per a diumenge queden altres assumptes com les eleccions de la Ruta o l’apreciació de Distàncies.

Més dades: https://drive.google.com/viewerng/viewer?url=http://www.fedocv.org/ficheros/cursos/2014/2014-Curso-Navidad-Onil.pdf

Jornades d’O-Precisió a València

L’interés per l’esport de l’Orientació està continua creixent com demostra recentment l’èxit de les Jornades d’Orientació de Precisió que 19 i 20 de desembre tingueren lloc a la Universitat de València. Vora 250 persones participaren a estes jornades que organitzava la Càtedra Divina Pastora de l’Esport Adaptat de la Universitat de València i en què no només es donaren indicacions per conéixer millor l’esport de l’orientació, sinó que també es donà formació quant al disseny, planificació i organització de les proves de O-Precisió.

Les jornades tingueren lloc al Saló de Graus de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Començaren amb un acte inaugural de la mà de José Campos, i un sesió teòrica de Joaquim Margarido i Antonio Hernández. Dissabte va tindre lloc una sesió teòrica i una sesió pràctica, i en acabant hi hagué acte de cloenda i entrega de certificats.

O-precision

Més dades/Foto: http://www.fedocv.org/articulos/competicion/trail-o/852

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »