Salut i Aventures

Per un 2015 ple de salut i aventures 

panoramica bon any

 

Comença un nou any ple de reptes, aventures, metes i propòsits per a tots, cada u a la seua mida, cada u segons les seues possibilitats, però tots fent kilòmetres, entrenaments, hores plenes de satisfacció i patiments… Quins són els teus somnis? Quines són les aventures que tens marcades en roig en el calendari i penses fer realitat en este 2015? Qui diu que no podràs fer-ho? A què estàs esperant per a entrenar?

Si vols pots contar-nos els teus reptes i aventures per a 2015 deixant un comentari a esta mateixa plana o enviant-nos un mail a info@senselimitsaventura.com

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »