Tret d’eixida per a les 24 h cyclo circuit

Al gener s’obrin les inscripcions per a les 24 h pedalejant al Circuit de Xest

24 horas cyclo-circuit24 h pedalejant com a motos. És un dels nous reptes que es presenta per al 2015 que s’encenta en breu: la primera edició d’una prova de ciclisme de resistencia per relleus, 24 h rodant en bicicleta al Circuit Ricardo Tormo de Xest.

Inscripcions al gener

Les incripcions per a esta prova s’obrin a partir del mes de gener i presenta diverses opcions. Els equips que vullguen inscriure’s poden ser d’entre 2 i 8 integrants, i s’admet també la possibilitat de ciclistes en solitari. Els equips poden ser mixtos o tots d’homes o de dones. Els equips es poden inscriure tot i que no tinguen tancat els noms de tots els integrants, ja que es poden fer variacions fins al mes de juliol.

La prova, a l’agost

Les 24 h Cyclo Circuit que organitzen des de Titanica Events tindrà lloc els dies 1 i 2 d’agost de 2015 al Circuit Ricardo Tormo de Xest, amb l’al.licient de la competició entre els diversos equips i categories per vore qui acaba donant més voltes als 4005 metres del Circuit. A més, els familiars i acompanyants podran assistir i contemplar-ho tot des de la graderia del Circuit.

Rodada prèvia el pròxim 11 de gener

Per aquells que vullguen tindre una primera experiència, el pròxim diumenge 11 de gener es farà la presentació oficial de la prova al Circuit Rcardo Tormo de València i es farà també una primera rodada pel circuit. Els interessats en participar a esta rodada han d’enviar un correu a info@24cyclocircuit.com

Més dades: www.24hcyclocircuit.com

http://senselimitsaventura.com/2014/10/08/24-h-pedalejant-com-a-motos/

 

 

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. quiero inscribirme a la rodada del día 11 pero mando el mail a la dirección y me sale q esa dirección no existe como lo puedo hacer gracias ..

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. Provant les 24h Cyclo Circuit | SLA - […] de les 24 h Cyclo Circuit, la prova de resistència individual o per equips que tindrà lloc pròxim 1…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »