Alicia Chaveli, insignia de plata d’Alzira

La localitat de la Ribera reconeix a la ultrafondista guanyadora de la Spain Ultra Cup 2014 

chaveli alzira

 

Quina millor forma d’encetar el 2015 que rebre un reconeiximent. Més encara si és de la teua localitat. Això és el que ahir li va ocòrrer a la ultra fondista Alicia Chaveli que va rebre la insignia de plata de la seua població d’Alzira per a premiar els èxits aconseguit als 2014, on es va proclamar campiona de la Spain Ultra Cup, dur circuit d’Ultra Trails a Espanya

alicia chaveli insigniaL’acte va tindre lloc divendres 2 de gener al consistori d’esta localitat de la Ribera, on l’alcaldesa Elena Bastidas va imposar la insgnia de plata a la corredora que va acudir acompanyada de la seua família i amics. Alicia va rebre el reconeiximent i l’agraïment pel fet de dur el nom d’Alzira per totes les carreres en què participa. A la seua vegada ella mostrava el seu agraïment per l’entrega de la insignia i també a totes aquelles persones que l’acompanyaren en l’acte.

Spain Ultra Cup 2015 

L’any passat Alicia es va proclamar campiona de la primera edició de la Spain Ultra Cup, circuit d’ultres que va estar composat per 5 proves, que va tancar guanyant a lúltima deles proves l’Ultra Trailde Guara Somontano. Va ser un èxit inesperat com ella mateix ens reconeixia, i que ara l’obliga a suportar més pressió enguany a l’hora de poder defensar un títol a la Spain Ultra Cup 2015 per al que ja està preparant-se.

Foto: Facebook Alicia Chaveli

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Del Trail al Triatló | Sense Límits Aventura - […] Alicia Chaveli, insignia de plata d’Alzira […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »