Curs d’iniciació a l’Orientació

Pròxim 17 de gener a Onil per a conéixer les claus de l’esport de l’Orientació 

Captura de pantalla 2015-01-01 a la(s) 22.37.54Com s’ha de llegir un mapa?, que sós les cobres de nivell?, com hem de fer ús de la bruixola?, com hem de comportar-nos en una prova d’orientació? Estes són algunes de les preguntes que tindran resposta pròxim dissabte 17 de gener al Curs d’Iniciació a l’Esport de l’Orientació que el Centre Esportiu Colivenc va a impartir a Onil.

El curs està orientat per a qualsevol persona major de 12 anys que vullga iniciar-se a l’esport de l’orientació per anar ampliant després els seus coneiximents i la seua aplicació pràctica. La part teòrica tindrà lloc al Col.legi San Jaume d’Onil i estarà impartida per Antonio Gil Poveda, Tècnic d’Orientacio Nivell II, i per Alicia Gil Sánchez, Tècnic d’Orientació Nivell I i corredora d’elit.  La part pràctica tindrà lloc al paratge de Santa Ana.

Mes dades / foto:

http://www.fedocv.org/component/content/article/1-ultimas-noticias/855-curso-de-iniciacion-al-deporte-de-orientacion-en-onil

https://drive.google.com/viewerng/viewer?url=http://www.fedocv.org/ficheros/cursos/2015/2015-Curs-iniciacio-Onil-en-val.pdf

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Chiva obri la temporada d’Orientació | SLA - […] Este cap de setmana, a més, hi ha un Curs d’Iniciació a l’Orientació que tindrà lloc a Onil dissabte…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »