Neu 100% a Terol

Obertes totes les pistes de les estacions de Aramón Javalambre i Aramón Valdelinares

valdelinares

 

El fred intens d’estos darreres dies amb que s’ha tancat 2014 i s’ha obert 2015 han permés que les estacions d’esquí de Terol, Aramón Javalambre i Aramón Valdelinares hagen pogut acondicionar les pistes de manera que estan en funcionament els 27 km que sumen entre Javalambre i Valdelinares, estacions que comparteixen un forfait conjunt.

Així les coses, des de dimecres es pot gaudir de la nova àrea de l’ampliació d’Aramón Valdelinares que com ja explicàrem ha duplicat per a enguany el seu domini amb la incorporació de 3 pistes novesBujarones, pista verda de 2km, Monegro, pista blava de 2,5 km i Chaparilla, pista roja de 1,3 km i un nou telecadira de 4 plaçes. Segons informa la web d’Aramon l’estació de Valdelinares estarà oberta quasi al 100%, a excepció d’un dels remonts de la zona de debutants i la zona Slalom, i quant a Aramón Javalamrbe falta encara per poder posar en marxa els servicis de FreeStyle al sector Lapiaz i el Crono Slalom i el jardi de neu al sector Sabina.

Bona previsió el cap de setmana

La bona previsió d’oratge per a este cap de setmana -amb sol, poc vent i temperatures màximes de 8 graus- i fa preveure una masiva assistència d’esquiadors, amb la qual cosa es recomana anar amb temps suficient i tractar d’anticipar per internet l’adquisició dels forfaits per evitar cues posteriors. La major part de la Comunitat Valenciana, ja que com ja destacaren els rectors d’Aramon a la presentació de la temporada, un 80% dels esquiadors provenen de les nostres terres.

Més dades: http://www.javalambre-valdelinares.com/partes/parteNieve?prevision=0&estacion=4

Foto: Aramón Comunicación

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »