La CSP i la MiM estrenen sistema de preinscripció

Dimecres 14 de gener obertura d’un nou sistema de preinscripcions amb sorteig de les 2100 places 

CSPmim_cJordiSaragossa_055

 

És la clàsica, la veterana i la que molta gent marca cada any en el calendari. La Marató i Mitja (63 km) i la seua germana major la CSP (118 km) que s’han convertit en una autèntica tradició per als amants del Trail i l’Ultra Trail cada primera quinzena del mes de maig. Al 2015 la data fixada és el 9 de maig, però arriba ara altra data clau: el 14 de gener que és el dia en què s’obri el període de preinscripció.

cartel fechaSorteig de les 2100 places

Penyagolosa Trails, l’organització de la MiM i la CSP, ha establert per a enguany un nou sistema de preinscripció de manera que tots aquells interessats en participar a la MiM o la CSP han de fer una primera preinscripció a la web de la prova www.penyagolosatrails.com entre els dies 14 i 26 de gener. A posteriori es farà un sorteig per assignar les 2.100 places per als corredors, 1.500 a la MiM i 600 a la CSP.

El sorteig, el 30 de gener

La data del sorteig serà el 30 de gener de 2015 a les 20:00 a les instal.lacions de la Diputació Provincial de Castelló, en un acte que serà obert a tots els públics. Segons ens indiquen des de Penyagolosa Trails el procediment del sorteig serà molt senzill: es traurà un número i a partir d’eixe número es contarà 1500 en el cas de la MiM o 600 en el sorteig de la CSP i eixos preinscrits seran els que tindran plaça.

Similar a la QH

Està fòrmula és similar a la que utilitzen altres proves, com ara la QH (Quebrantahuesos) en el món de les bicicletes, i es plantetja davant l’allau de sol.licituds que hi superen amplament les places disponibles. Des de Penyagolosa Trails es té clar que no la sol.lució no passa per ampliar el nombre de corredors, sinó per buscar alternatives que eviten que s’incremente el nombre de participants per poder mantindre les condicions de seguretat i protecció al medi ambient al temps que eviten l’estrés de fer les incripcions de forma massificada i tots a la vegada. Això sí, el que queda també clarificat és que una vegada fet el sorteig no hi haurà llista d’espera.

Reserva de places

La fòrmula del sorteig busca igualar les opcions de tots aquells que volen participar a la MiM i la CSP, però a la mateixa vegada s’han establert també uns cupos per a premiar la fidelitat d’aquells que hagen participat en 8 o més edicions, aquells que han fet una mínima marca a les darreres edicions, a banda de places per a clubs col.laboradors o patrocinadors. Estes places reservades no es resten de les 2100 que seran sortejades sino que se sumen, amb la qual cosa acabaran sent més de 2100 els corredors que es donaran cita a la MiM i la CSP el cap de setmana del 9 i 10 de maig.

Més informació: www.penyagolosatrails.com

Foto: Comunicació Penyagolosa Trails

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Penyagolosa Trails, el dia del sorteig | SLA - […] desbordat les expectatives en este primer any amb el sistema de preinscricpió i per sorteig. Vora 4000 corredors s’han preinscrit…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »