Invasió de Trail al KV Gandia

El XIV KV Gandia reunirà 1500 persones entre caminants i corredors 

Cap de setmana de Trail també a Novelda i Vall d’Uixó

Captura de pantalla 2015-01-08 a la(s) 17.44.45

 

Que hi ha ganes de còrrer després del paró de Nadal queda demostrat este primer cap de setmana fora del calendari festiu. 5 proves tenim al llarg del cap de setmana, algunes d’elles tan destacades com el VI GR10 Extrem -el primer Ultra Trail de l’any, ací te contem novetats-, o el XIV KV Gandia, a més de la IV Cerro de la Mola a Novelda o la VII CxM Gimnasio Ventura a la Vall d’Uixó.

KV Gandia: A l’assalt del MondúberFOLLETO KM VERTICAL 2015.indd

El Mondúber torna a ser el centre al voltant del qual gira el KV Gandia que enguany arriba a la seua XIV edició. Com cada any seran més de mil les persones, corredors i caminants, que tractaran de conquerir el cim de la muntanya més emblemàtica de Gandia a esta ja tradicional prova que organitzen des del Club Alpí Gandia i que és una de les més multitudinàries de tot l’àmbit nacional.

En concret serán 800 corredors i 700 caminants els que des de les 09:00 h del mati d’este diumenge 11 de gener afrontaran este KV Gandia. L’eixida per trams serà des del barranc de Beniopa fins a les antenes del Mondúber, amb l’arribada final a la font de la Drova on està preparada l’àrea per a fer l’entrega de premis.

Per als corredors serán 13’9 km 1120+, a una ruta marcada per uns primera km prácticamente plànols, que comencen a tirar cap a punt a partir del km 4, en especial al km 6 on ja pica de forma continuada fins arribar al cim del Mondúber, amb una part final on s’ha afegit un últim kilòmetre de pista perquè aquells que encara els resten forces puguen fer un últim esforç en este KV Gandia que sempre s’ha caracteritzat per ser una prova on la competitivitat no és el gran objectiu. Per als caminants seran 11’8 km 980+. 

Seguretat i solidaritat

Dos dades més destaquen en este KV Gandia, on la seguretat estarà garantida, entre altres coses gràcies a la presència de l’helicòpter del Consorci de Bombers de València, i on també la solidaritat està present ja que com es va indicar a la presentació de la prova passat dimecres, cada participant té l’opció de donar 1 euros de la seua inscripció que anirà destinat a l’Associació de La Safor d’ajuda a persones amb malaltia mental (ASAEM).

KV Gandia Desnivell-CORREDORS

Per cert al KV de Gandia podràs adquirir el número 1 de la revista de Sense Límits Aventura

Més dades: http://kmverticalgandia.com   Foto:Mayte Pastor

 

IV Cerro de la Mola (Novelda)

Cerro de la mola (novelda)El Cerro de la Mola tornarà a ser per quart any consecutiu el punt d’eixida del Trail a la província d’Alacant. Més de 500 corredors han esgotat les inscripcions a esta prova de 17 km 550+ amb eixida a la plaça Amelia Galdó al barri de l’Estació a Novelda. L’eixida per a corredors serà a les 09:30 h, els caminants ho faran a les 08:00 h.

A més hi haurà un rocòdrom perquè els més menuts puguen passar-ho bé fent temps mentre els majors acabam de completar el recorregut i en acabant hi haurà una torrà per a tots.

Més dades: https://www.facebook.com/clubnovelderdemuntanyisme?fref=ts%20

VII CxM Gimnasio Ventura (Vall d’Uixó)

gimnasio venturaAl peu de la Serra d’Espadán naix esta CxM Gimnasio Ventura que obri el calendari de Trail a la província de Castelló. Eixida des de Vall d’Uixó i per davant 15km 1000+ passant per alguns dels cims més emblemàtics de les rodalies com El Castell i Penyalba. Hi ha també prova de categoria juvenil de 9’5 km.

El límit s’ha establert en 900 participants que tenen l’opció de formar part del projecte «Sumametros-Sumavidas«, que aportant un euro extra, este diners anirà destinat a generar llocs de treball dins del medi rural, especialment quant a la neteja dels senders.

Més dades: http://www.rutometro.com/gimventura/index.html

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El KV Gandia més obert | SLA - […] Invasió de Trail al KV Gandia […]
  2. Incombustibles del Trail al Mondúver | SLA - […] Invasió de Trail al KV Gandia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »