Un Circuit València Trail més exigent

Presentació del calendari 2015 d’un circuit amb reducció quant al nombre de proves

Entrega dels premis a Simón Rama i Patricia López com a guanyadors de 2014 

circuito trail guanyadors

Menys proves però més exigents i amb un major equilibri entre els corredors d’èlit i els corredors populars. Estes són algunes de les característiques que conformen la V Circuito Trail Valencia que dissabte 10 de gener han presentat el seu calendari per a 2015. La reducció de proves, que l’any passat va ser 10 i que passen a ser 8, obligarà als corredors a aconseguir millors resultats per damunt de la regularitat. Per a poder optar a la classificació final hi haurà que finalitzar almenys 5 de les 8 proves.

Calendari 2015

  • 01/03   III Trail Gestalgar
  • 22/03   II Trail Xeresa
  • 17/05    III Trail Cortes de Pallás
  • 07/06   II Trail Quesa
  • 20/09   III Trail Túnel de Canals
  • 04/10   IV Trail a Vallada
  • 08/11    VI Trail Chera
  • 29/11    II Trail Navarrés

Com queda evidenciat s’incorporen 3 noves poblacions Xeresa, Canals i Navarrés i cauen respecte de l’any passat Llombai, Font de la Figuera, El Rebollar, Favara i Villar del Arzobispo. Altres notes destacades són que es manté el preu de les proves i es milloren els regals que continuaran sent de la marca Lurbel, i també es presentarà la nova web que preten ser més clara i més directa.

Entrega de premis

L’acte de presentació del Circuit 2015 ha estat este dissabte 10 de gener  al Complexe Esportiu la Petxina de València, i a més, va estar acompanyat de l’entrega de premis als guanyadors del Circuit 2014, Simón Rama (Mur i Castell Tuga) i Patricia López (CA Dianium Turuac), que s’imposaren amb claredat en les respectives categories absolutes.

Més dades/ Foto: http://www.circuitotrailvalencia.es

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »