Un inici de temporada TremenDU

El I Duatló Vialterra d’Algemesí dóna el tret d’eixida a les competicions de triatló en 2015

tremenduA tope des del primer moment. I si és en distància sprint, en un Duatló a més molt plànol i molt ràpid millor que millor. Que ja hi ha ganes d’exprimir-se i entrar en competició. Diumenge 11 de gener el I Duatló Vialterra d’Algemesí obri la temporada de competicions de la Federació Valenciana de Triatló en este 2015.

Algemesí com a epicentre

El Duatló tindrà eixida pròxim diumenge 11 de gener a les 9:30 h des de la Plaça del Mercat d’Algemesí. Els dos segments de carrera a peu, de 5 km el segment inicial i de 2,5 km el segment final, tindrà lloc pels carrers d’esta localitat de la Ribera, de manera que es podrà mostrar els atractius del casc antic de la població. El segment de bicicleta anirà per la Ronda d’Alzira fins a Albalat a un circuit que se li donarà dos voltes per completar els 20 km.

La principal característica del circuit és que és molt ràpid, tant en els dos segments de carrera a peu com el segment de bicicleta, i s’espera que els guanyadors puguen fer un molt bon temps.

Debut en el calendari

Es la primera edició d’este TremenDu que debuta en el calendari i arriba amb l’ambició de convertir-se en un referent, segons indiquen des del Club Vialterra d’Algemesí. «Es la il.lusió d’un club que està fent-se molt gran» explicava recentment Juan Bautista Girbes a Crono Triatló. «Si la gent ve, repetirà» afegia convençut. «Volem destacar per la qualitat de la prova, per a poder diferenciar-nos de la quantitat de proves que ja existeixen», i per a d’això han preparat amb molta cura tots els elements que conformen una prova de Duatló com esta.

De moment diumenge a partir de les 09:30 tenen l’oportunitat de demostrar els atractius d’este Duatló, tan per a adults com per a xiquets, ja que en acabant la prova dels majors hi haurà a partir de les 11:30 una versió per a categories escolars.

Més dades: http://www.triatlocv.org/116-noticias-triatlon/1486-tremen-du-algemesi-abre-la-temporada-triatletica-valenciana

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »