Un inici de temporada TremenDU

Josep Tatay i Salut Borràs guanyen al I Duatló Vialterra a Algemesí

josep tatay algemesí

 

Estava previst que fora ràpid i ho va ser. El Duatló Sprint Tremendú que organitzava el Club Vialterra de Triatló d’Algemesí va complir amb els pronòsctic i va fer que el guanyador de la prova Josep Tatay (3xVLC) baixarà de l’hora en fer els 5km de carrera a peu, 20 km de bicicleta del segon segment i el final de nou a peu de 2,5 km, i va ser el primer en arribar a meta entre els aplaudiments dels veïns d’Algemesí que es congregaren a la Plaça del Mercat d’esta localitat de la Ribera.

Baixant de l’hora

La prova s’encentava a les 09:30 de diumenge, i més d’un centenars de triatletes prenien part a esta primera prova de la llarga temporada que està per davant. Amb ganes eixiren tots i de primeres va ser Dario Cardona (Club Almenara Triatló) qui es va colocar encapçalant la prova després del primer segment de carrera a peu, amb uns 20 segons de diferència respecte d’una grupeta de 4 conformada per Josep Tatay, Jaume Jorques (Triatló Carcaixent), Vicent Ribera (Triatló Sueca)  i el local Germán Alcalà (Club Triatló Vialterra Algemesí).

La unitat del grup es va trencar en el segment de bicicleta on Josep Tatay va imposar la seua força, va anar retallant els segons amb Dario Cardona fins a sobrepassar-lo i ser el primer en baixar la bicicleta amb més de mig minuts respecte Jaime Jorques. Així les coses, quedava clar que la victòria anava a ser per a un Josep Tatay que va mantindre diferències fins arribar a meta on l’interés restava en saber si anava a baixar de l’hora. Ho va fer detenint el temps en 00:59:30, també Jaume Jorques ho feia amb 00:59:57 i completava el pòdium Dario Cardona amb 01:00:49.

salut borras algemesí

Victòria local en dones

En quant a les dones, l’alegria va ser doble per quant la victòria va quedar-se a casa a mans de Salut Borrás Guitart (Club Triatló Vialterra Algemesí) que amb un temps de 01:12:57 va aconseguir una victòria amb remuntada ja que acabant el segment de bicicleta estava vora minut i mig per darrere de Carmen María Roig Girbes que a la fi va acabar segona. El pòdium el va completar Yamila Akodad (Club Triatlo Cullera). (Més info)

La festa es va completar amb el triatló escolar on participaren vora 250 xavals que demostraren que està ben encaminat el futur d’este esport. La següent cita serà pròxim diumenge al IV Duatló d’Almenara.

Més dades/Fotos: Fed. Triatló Comunitat Valenciana

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »