Arriba la Challenge Trail Marathon

Naix un nou Circuit de Marathons de Muntanya a la Comunitat Valenciana

Alcúdia de Veo, Chiva i Puebla de Sanmiguel integren este circuit que obri inscripcions dijous 15 de gener

Logo Challenge

 

Un circuit de Maratons de muntanya a la Comunitat Valenciana. 3 proves i un objectiu: gaudir de la muntanya i posar a prova les cames en un challenge que per primera vegada a les nostres terres estableix un calendari en carreres de muntanya de distància marató o superior. Eixa és la filosofia d’esta I Challenge Trail Marathon que dijous 15 de gener obri periode d’inscripcions.

“La primera Challenge Trail Marathon naix amb la idea d’oferir alguna cosa diferent al que ara s’oferta las corredors” explica Roberto Coronel de Corremon Trail, coordinadors de la Challenge. “A la Comunitat tenim fins a 5 circuits de carreres per muntanya: Lliga Castelló Nord, Circuit de Diputació de Castelló, Lliga CxM Serrania, Circuito Trail Valencia i Xitxarra Trail a Alacant, però tots ells amb un denominador comú: la distància. Així les coses el primer objectiu d’esta Challenge és oferir als corredors un circuit de maratons, que se’n ix de la línia d’altres circuits, amb proves de 43, 49 i 45 km” conclou Roberto.

“La primera Challenge Trail Marathon naix amb la idea d’oferir alguna cosa diferent al que ara ofereixen altres circuits als corredors, en un circuit amb maratons de 43, 49 i 45 km”

Hi haurà 3 maratons de muntanya entre abril i setembre (Alcudia de Veo, Amanecer de Chiva i La Puebla – Maratón Javalambre) i hi ha que concloure les 3 per optar a la classificació final

3 maratons d’abril a setembre

Captura de pantalla 2015-01-13 a la(s) 17.56.45Alcúdia de Veo, la Marató del Amanecer a Chiva i la Puebla Maratón Javalambre són les tres maratons de muntanya que integren este Challenge. Per a poder optar a la classificació global de les tres proves hi haurà que finalitzar les 3 dins del limit establert als seus reglaments. “Hem buscat 3 proves amb una filosofia molt pareguda i en consonància amb Corremón a l’hora de plantejar activitats a la muntanya: respecte al medi ambient amb un compromís ferm de sostenibilitat, respecte al corredor -que és el gran protagonista d’esta festa-, recorreguts de muntanya amb clar domini de la senda i camp a través, i events de qualitat en relació a la seguretat i els servicis prestats”.

“Hem buscat 3 proves amb una filosofia molt pareguda amb Corremón a l’hora de plantejar activitats a la muntanya: respecte al medi ambient, compromís de sostenibilitat, respecte al corredor, recorreguts de muntanya i events de qualitat en relació a la seguretat i els servicis prestats”

Challenge Trail Maraton 2015

  • 18/04    IV Alcúdia de Veo Trail   (43,5 2.950+)
  • 13/06    II Maratón del Amanecer – Chiva  (49 km)
  • 20/09   IV La Puebla – Maratón Javalambre   (45,5 km 2600+)

Seguretat

Fer 3 Maratons de muntanya en un mateix any -en este cas en qüestió de 6 mesos d’abril a setembre-, no està a l’abast de qualsevol corredor. Hi ha que tindre i mantindre en el temps una bona forma física i una bona salut. Per a garantir que les persones que s’inscriguen a este Challenge Trail Marathon estiguen en òptimes condicions a l’hora d’afrontar una prova tan exigent com una marató de muntanya, és requisit obligatori presentar un Certificat Mèdic amb Electrocardiograma.

Inscripcions el 15 de gener

Les inscricpions per a esta I Challenge Trail Marathon s’obrin dijous 15 de gener a les 22:00 h. Es poden fer bé a la tenda Corremón Trail (Av. Maestro Rodrigo 37 de València) o a la plataforma www.inforunning.es. La idea és ampliar per a 2016 i incloure alguna prova també de recent creació com és la I Marató de la Calderona, que tindrà lloc el pròxim 8 de març a Serra.

Més dades: www.challengetrailmarathon.com

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Certificats mèdics i carreres per muntanya | SLA - […] tractant dincrementar el seu compromís amb la salut dels corredors. És el cas de la recent creada Challenge Trail…
  2. Corriendo hasta el amanecer | SLA - […] 11 de junio a las 19:00 en la tienda Corremón, como en cada una de las pruebas que integran…
  3. MaBu, una nova marató a Barxeta | SLA - […] Arriba la Challenge Trail Marathon […]
  4. La Luna más decisiva | SLA - […] Arriba la Challenge Trail Marathon […]
  5. “No sé decir que no a las locuras” | SLA - […] Arriba la Challenge Trail Marathon […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »