Dia del senderista a Xàtiva

La FEMECV celebra la festa gran del senderisme pròxim diumenge 18 de gener

Dia del senderistaDiumenge 18 de gener la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya de la Comunitat Valenciana) estrena el seu calendari oficial d’activitats de 2015 amb la celebració del Dia del Senderista. En esta ocasió, la cita tindrà lloc a Xàtiva, i permetrà conéixer alguns dels paratges més destacats que envolten la capital de la Costera.

La cita és a les 08:30 h a l’albereda de Xàtiva i des d’eixe punt es farà un recorregut d’uns 11 km recorrent pel PR 78 per acabar de nou a l’Albereda de Xàtiva, en una jornada que està organitzada pel Centre Excursionista de Xàtiva. De moment hi ha vora 150 persones inscrites per a participar a esta jornada festiva.

Dia del senderista:

  • Data: 18 de Gener de 2015
  • Eixida: 8:30 h des de l’Albereda de Xàtiva
  • Preu: 5 euros per a federats.
  • Distància: 11 Km.
  • Inscripcions: http://www.mychip.es/evento/340

Més dades: http://blogs.comunitatvalenciana.com/senderismo/2015/01/10/dia-del-senderista-2015-por-los-parajes-de-xativa/

http://www.femecv.com/actividades/dia-del-senderista

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »