Carlos Soria a Petrer

El veterà alpinista madrileny parlarà divendres 16 de l’alpinisme a partir dels 70

carlos soriaCarlos Soria, un dels alpinistes més admirats per la gent de la muntaya estarà pròxim divendres 16 de gener participant a una xarrada a Petrer. El veterà alpinista madrileny  parlarà de «l’alpinisme a partir dels 70 anys» en una xarrada integrada dins del programa «Otoño Cultural» que organitza l’Ajuntament de Petrer en col.laboració amb Cuentamontes.

En febrer farà 76 anys

Carlos Soria parlarà de la seua llarga experiència a la muntanya que va encetar fa ara 5 dècades, allà pels anys 60, i contarà els secrets per a mantindre’s en actiu tot i que està a punt de complir 76 anys, els farà el pròxim 5 de febrer. A una edat en què la majoria de persones es limita a sobreviure, Soria continua fent el que més li agrada: practicar muntanya, amb una ferma voluntat com demostra el fet d’haver-se recuperat plenament d’una operació al genoll que va patir passat juliol.

Carlos Soria continua inmers en el repte de ser la persona de més edat en aconseguir pujar els 14 cims de 8000 m. Amb el cim al Kanchenjunga de passat maig ja suma 11 i només li resten 3 Annapurna, Daulaghiri i Shisha Pangma, cim que se li va resistir passat setembre.

L’acte estarà presentat pel president del Centro Excursionista de Petrer, Vicent Verdú i Mollá.

Titol: L’alpinisme a partir dels 70

  • Dia: Divendres 16 de gener
  • Hora: 20:30 h
  • Lloc: CaixaPetrer 
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »