Chiva obri la temporada d’Orientació

Diumenge 18 de gener té lloc la II Carrera d’orientació de Chiva

orientació chivaA l’espera que arriba l’inici de la Lliga Autonòmica pròxim 25 de gener amb el VIII trofeu Villa de Ibi, este diumenge arriba una primera prova d’Orientació per a este 2015: la II Carrera d’Orientació a Chiva.

La prova, organitzada per la Escola d’Orientació de Correcaminos, tindrà lloc diumenge 18 de gener a partir de les 10:00 a la Loma del Castillo, a Chiva i seran vora 250 participants els que entre adults i escolars -dels 7 als 18 anys- van a recòrrer els paratges de la localitat.

Lliga Comarcal Hoya de Buñol/Chiva

La II Carrera d’Orientació de Chiva està inclosa dins de la Lliga comarcal d’Orientació Correcaminos-Hoya de Buñol/Chiva 2014/2015 que està integrada per 5 proves: Cheste, Chiva, Siete Aguas, Godelleta i Buñol. Com a novetat a esta segona edició de la Lliga, s’utilitzará el sistema de cronometratge i classificacions d’Sport IDENT.

El sistema SportIdent, és un control electrònic de pas per baliza. Hi haurà unes bases electròniques a l’eixida de carrera que registren l’eixida del corredor, i en acabant la prova d’sha de passar obligatoriament per la balisa demeta abans de enregistrar les dades en la taula d’organització.

Més dades:

Curs d’iniciació a Onil

Este cap de setmana, a més, hi ha un Curs d’Iniciació a l’Orientació que tindrà lloc a Onil dissabte 17 de gener i que estarà impartit per Antonio Gil Poveda i Alicia Gil SánchezMés dades: http://senselimitsaventura.com/2015/01/03/curs-diniciacio-a-lorientacio/

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »