Calendari Open BTT Comunitat Valenciana

13 proves conformen el Open de la Comunitat Valenciana de la FCCV de 2015

El calendari de la Challenge BMX 2015 tindrà 3 proves

open-btt-cv-xc-1024x680

De febrer a maig, amb la prova final a juliol amb el Campionat Autonòmic a Sagunt. Així ha quedat configurat el calendari que ha donat a coneixer la FCCV (Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana).

La primera de les proves és el primer cap de setmana de febrer, el 7 o 8 de febrer a la Vall de Laguar i l’última serà el 31 de maig a Torís, amb la festa final al Campionat Autonòmic el 5 de juliol a Sagunt.

Pràcticament 3 proves per mes de manera que qui vullga aconseguir la victòria final haurà de mantindre la forma i la regularitat en tots estos mesos. Elcalendari està pràcticament tot definit, com es pot vore al cartell adjunt, a falta de dos proves al més de maig que encara no tenen una seu asignada.

Més dades: http://www.fccv.es/Detalle_Noticia.php?recordID=11796

Calendari BMX

A més, la FCCV també ha donat a conéixer el calendari de l’especialitat BMX que al 2015 contarà amb 3 proves puntuables para la Challenge de la Comunitat Valenciana 2015 que com l’any anterior arrosegarà els punts.

La primera de les proves que punturarà per a la Challenge serà el 23 de maig a Elx, la segona el 6 de juny a Alcoi i la tercera l’1 d’agost a El Campello. A més, es disputarà el Campionat de la Comunitat Valenciana que tindrà lloc el 27 de setembre a San Vicent.

Més dades: http://www.fccv.es/Detalle_Noticia.php?recordID=11797

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Comencen els circuits de BTT | SLA - […] de 30 km per als Elit, 25 km per a Master 30/40/50 i fèmines. La prova és la primera…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »