Aguayo, lliçó de patiment a La Paz

El triatleta de Montcada acaba entre enrampades el Triatló Internacional de La Paz

Anava liderant la prova en el segment de carrera a peu i va acabar el que fa 12 

 

La paz 2Advertiem en la prèvia que l’estiu, la calor i la humitat de La Paz podia passar factura en el tram final del XXXI Triatló Internacional de La Paz, competició integrada dins de la CAMTRI, i així va ser per al triatleta valencià Emilio Aguayo que després d’anar liderant la prova en alguns moments de la carrera a peu va acabar finalment a la posició numero 12 afectat precísament per la calor i la humitat present tot el dia a La Paz, i per unes enrampades que fins i tot li obligaren a detindres en un moment del segment de carrera a peu. Però tot i les dolències, i tot i perdre l’opció de la victòria, el de Montcada va voler acabar el Triatló Internacional de La Paz donant una lliçó de patiment i de profesionalitat als milers d’espectadors congregats als carrers de La Paz.

Aguayo va anar de mensy a més i va aprofitar les 6 voltes al circuit de bicicleta per a retallar diferències respecte del grup que havia eixit primer de l’aigua i va colocar-se al grup capdavanter en companyia de Fonseca, Morandini i Taconne. Tots 4 començaren liderant la carrera a peu -el pedestrisme- ja als carrers de La Paz, envoltats del gran ambient que caracteritza a esta competició.

Tenien un lleuger avantatge respecte d’un segon grup que conformava Mulleri, Montenegro i Tellechea, que a la postre seria el guanyador, impossant a un segment de carrera a peu on Emilio Aguayo va patir de valent i acabà perdent les seues opcions de victòria. Ho destacaven fins i tot des de l’organització a les seues comunicacions en xarxes socials

Captura de pantalla 2015-01-19 a la(s) 00.57.22

El pòdium final va estar composat de forma íntegra per triatletes argentins. El primer d’ells va estar Gonzalo Tellechea, (01:56:55) que va arribar a meta per davant dels seus compatriotes Luciano Tacone -guanyador l’any passat- i Martín Bedirian. En quarta posició va arribar el també argentí Ignacio Muller i quint el brasiler Maciel Roberto. El valencià Emilio Aguayo finalitzava entre patiment i els aplaudiments del públic a la posició 12 amb un temps de 02:04:13.

Més dades/Foto:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Habana espera a Tamara Gómez | SLA - […] triatló de la Comunitat Valenciana continua obrint fronteres. Si passat cap de setmana va ser Emilio Aguayo qui participava…
  2. Aguayo vol tancar la gira amb pòdium | SLA - […] Emilio Aguayo tractarà de llevar-se el regust agredolç que li va deixar la participació al Triatl…, on tot i…
  3. Aguayo, a tancar la gira americana amb pòdium | SLA - […] Emilio Aguayo tractarà de llevar-se el regust agredolç que li va deixar la participació al Triatl…, on tot i…
  4. “La obsesión por los Ironman daña el triatlón” | SLA - […] Aguayo, lliçó de patiment a La Paz […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »