Llicència FEMECV 2015: objectiu 20.000

Obert el període per a aconseguir la llicència federativa

La FEMECV confía en sobrepasar les 20.000 llicències

llicència federativaFer muntanya amb seguretat. Eixe és l’objectiu que tracta d’aconseguir la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana) perquè tots aquells que practiquen esports amb la natura tinguen la seua llicència federativa i esriguen cobert davant les incidències que puguen tindre mentre practiquen el seu esport (escalada, senderisme, carrera per muntanya…).

Tipus de llicència

Hi ha 4 modalitats de llicència en funció de l’àrea geogràfica en què es pensa realitzar les activitats. Així les coses, la llicència més bàsica i econòmica és la llicència A, amb prestacions bàsiques només per a activitats a Espanya; i la llicència més completa i amb un cost més elevat és la B3 que cobreix activitats en Espanya i tota la resta del món. Els preus de cada una de les llicències varia segons l’edat de qui demane la llicència.

  • A    Prestacions bàsiques (només Espanya)
  • B/1 Llicència Esportiva per a Espanya, Pirineu francés i Andorra
  • B/2 Llicència Esportiva per a Espanya, Europa i Marroc
  • B/3 Llicència Esportiva per a Espanya i la resta del món

La cobertura de les llicències és en any natural, és a dir, de l’1 de gener de 2015 al 31 de desembre de 2015, amb independència del moment en què es tramite la llicència. El tràmit es pot fer des de la web de la pròpia FEMECV http://www.femecv.com/licencia-federativa/tarifas-2015

Objectiu 20.000 llicències

per a este 2015 des de la FEMECV s’espera que continue incrementant-se el nombre de llicències, i continuar amb la dinàmica dels darrers anys que per exemple ha fet que quasi s’haja duplicat el nombre de federats des de 2008 a 2013. Al 2008 hi havia 9.774 llicència perles 15.091 de 2013. Per a este 2015 l’objectiu de la FEMECV és ambició i es plantetgen poder sobrepassar les 20.000 llicències. Com més llicències, més persones amb cobertura a la muntanya. I més pes de la FEMECV dins de la FEDME. Les llicències de la FEMECV representen aproximadament un 17% de totes les que hi ha a nivell nacional.

El boom de les carreres per muntanya és un factor clau en eixe creiximent de les llicències, un fet que reconeixia recentment a una entrevista amb SenseLímitsAventura el president de la FEMECV Paco Durà:  «Fa 3 anys, segons els estudis el 90% dels federats eren senderistes i l’altre 10% practicants de l’escalada,  alpinisme, barranquisme… Hui en dia ja hi ha un 30% dels federats que són corredors de muntanya, 60% senderistes i 10% d’altres disciplines».

Captura de pantalla 2015-01-17 a la(s) 02.48.08

 

Més dades: http://www.femecv.com/licencia-federativa/tarifas-2015

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ensenyar-se a fer muntanya | SLA - […] vegada en som més fent muntanya. És una sensació que arriba confirmada per les cifres. Per a 2015 la…
  2. Les 20.000 llicències a l’abast de la mà | SLA - […] L’objectiu continua sent ambiciós, poder arribar a les 20.000 llicències annuals i convertir la FEMECV en una de les…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »