TriCanet i Triatló Sueca manen a Almenara

Victòries al IV Duatló d’Almenara, inici de la Lliga de Clubs Caixa Popular

almenara tricanet

 

S’esperava espectacular i va respondre a les expectatives. El IV Duatló d’Almenara donava inici a la LLiga de Club Caixa Popular i els clubs assistents donaren l’espectacle previst. Es reunien bona part dels millors clubs de la Comunitat Valenciana, 90, en grups de 4 o 6 integrants, que havien de fer front als 5 km de carrera a peu, 22 km en bicicleta i per tancar 2,5 km de carrera a peu, amb la complicació d’haver d’entrar junts un mínim de 4 dels integrants, sense sobrepassar una mínima diferència de temps entre d’ells.

En homes la victòria va ser per al Club de Triatlo de Canet d’En Berenguer, que acabà imposant la seua experiència i fermessa física per remuntar en el segment de bicicleta els segons inicials d’avantatge que va agafar el CT Bétera. Els de Tricanet, integrats per Peter Bajai, Ramón Ejeda, Alejandro Cañas i Gabor Faldum marcaren en meta el millor temps parant el crono en 59’20», deixant en el tram final enrere alguns integrants de l’equip com José Maria Sayas o Adam Gazules que arribaren amb dos minuts de retard.

La segona plaça del pòdium va ser per a Laboratoio Sys dels germans Celestino i Mariano Fernández que arribava a l’ultim segment de carrra a peu a mig minut de Tricanet, però va vore com eixa diferència es va vore duplicada en els 2,5 km finals. La tercera plaça la va ser per al Morverdre Triatló, que liderat per Rafa Zapata acabà fent en meta un temps de 01:01:37

Emoció en categoria femenina

El Club Triatló Sueca va imposar-se en categoria femenina en una lluita tancada amb el Tripuçol. Finalment 31 segons separaren els dos clubs en una distància que va definir-se en l’últim segment de carrera a peu, ja que les integrants dels dos clubs isqueren intercalades i marcant el mateix temps del segment de bicicleta. A la fí, victòria en meta del CT Sueca (01:14:19), amb el Tripuçol segon 01:14:50i el Tragaleguas.org terceres 01:15:42.

La següent prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular serà el pròxim 15 de març amb el Duatló de Guadassuar.

Més dades / Foto:

  • http://www.triatlocv.org/116-noticias-triatlon/1503-los-favoritos-cumplieron-en-almenara
  • http://senselimitsaventura.com/2015/01/19/resultats-del-cap-de-setmana-triatlo-8/
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »