Costa Blanca, capital de la BTT

Comença Costa Blanca Bike Race, prova de BTT de 4 etapes pels millors indrets de la Costa Blanca

La prova és puntuable per a la UCI

Captura de pantalla 2015-01-21 a la(s) 20.56.56

4 etapes, 160 km per les muntanyes de la província d’Alacant i una única condició: el recorregut s’ha de fer en parelles que han d’anar sempre juntes, en un marge màxim de dos minuts de diferència. Eixes són les característiques de la Costa Blanca Bike Race que este dijous comença a Benidorm.

Són 4 dies de competició BTT en una competició internacional integrada dins del calendari de la UCI. De fet, la prova reuneix 80 dels millors corredors de BTT del món que buscar sumar els pimers punts per a classificar-se per als JJOO de Rio de Janeiro. De forma paral.lela hi ha altres 320 corredors aficionats que es preparen per a viure una experiència ben atractiva, coneguent de primera mà paratges molt especials pera la pràctica de la bicicleta de muntanya.

Captura de pantalla 2015-01-21 a la(s) 21.24.134 etapes

Les etapes presenten un recorregut variat on prima la resistència i també l’habilitat dels ciclistes especialment en les zones tècniques de baixada. L’etapa de dijous ix des de la Platja de Llevant de Benidorm per a recòrrer un total de 42 km per una zona de bosc mediterrani. Divendres arriba una cronometrada de 6,8 km amb eixida des d’Alfàs del Pi amb un final en alt, amb un desnivell aproximat de 250+. Dissabte arriba l’etapa més llarga, 59 km amb eixida des de Polop de la Marina. I diumenge es tanca la prova amb una etapa de 47 km amb eixida des de Finestrat.

Les classificacions es faran a partir del temps emprat pel segon membre de l’equip en creuar la línia de meta.

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »