La Habana espera a Tamara Gómez

La trialeta ilicitana enceta temporada dissabte al Campeonat Iberoamericà élit 

tamara gómez

 

El triatló de la Comunitat Valenciana continua obrint fronteres. Si passat cap de setmana va ser Emilio Aguayo qui participava al Triatló Internacional de La Paz a l’Argentina, fent una exhibició de professionalitat, este cap de setmana arriba el torn per a la triatleta ilicitana Tamara Gómez que participarà al Campionat Iberoamericà elit, a la prova que tindrà lloc a La Habana. La prova, de distància sprint -750 m natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu és puntuable per al ranking ITU.

Preparació amb Gómez Noya

Tamara arriba a la seua primera cita amb la competició després haver fet una bona pretemporada en companyia de Javi Gómez Noya a Fuerteventura. «Ningú més que Javi té experiència en Triatló» explica Tamara en declaracions que arreplega la web de la federació de triatló. «A més el seu entrenador t’ho explica tot, el com i el per què i et va corregint xicotetes coses». Tot i eixa bona pretemporada, la primera prova arriba prompte. «Vaig a eixir a guanyar, però no sé com va a respondre el cos després de tota la carrega de treball que li hem clavat al cos».

Tamara ja es troba a Cuba on està acompanya per la seua companya d’equip Miriam Casillas. Les dos foren campiona i subcampiona d’Espanya de Triatló al 2014. Assistiran a un triatló que tindrà com a particularitat que serà el primer en què participaran triatletes nordamericans una vegada alçat el bloqueig dels EEUU a Cuba.

Més dades: http://www.triatlocv.org/116-noticias-triatlon/1507-tamara-gomez-inicia-2015-compitiendo-en-la-habana

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tamara Gómez, pòdium a la Habana | SLA - […] “No tinc clar com em va a respondre el cos després de tota la càrrega de treball que li…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »