Naixen els Circuits Provincials d’Ultra Trails

La FEMECV anuncia la creació d’estes 3 proves tal i com ens va anunciar Paco Durà a SenseLímitsAventura

skylimits-1024x683 copia

 

«Volem que al 2015 hi haja una carrera per muntanya de llarga distància que siga Campionat Provincial al 2015, una per província», amb estes paraules ens advertia a SenseLimitsAventura Paco Durà, president de la FEMECV, a l’entrevista que li ferem passat 25 de novembre, un dels projectes estrela per a esta temporada 2015, un projecte que va prenen forma després que ahir anunciaren les proves que formaran este inicipient Circuit d’Ultra Trails. «No podem deixar de banda el que ens demana la gent. Cada vegada hi ha més corredors i cada vegada volen còrrer més distància», explica Paco Durà,

Calendari de proves

Seran 3 proves les que configuren els Campionats Provincials de Carreres de Llarga Distància, que és com ha quedat formalment batejat la competició. La Perimetral de Benissa, la MiM Castelló Penyagolosa i la Carrera Sierra de Chiva seran les proves que acullen a cada província el campionat, proves que tenen com a element comú la distància: les tres superen els 60 km de recorregut.

  • 29/03    IV Perimetral de Benissa (Club Muntanay Margalló)
  • 09/05    XVII Marató i Mitja Castelló Penyagolosa (Penyagolosa Trails)
  • 06/12    VI Carrera Sierra de Chiva (Club Atletismo Marjana)

Lliga d’Ultres al 2016?

De moment naixen com a Campionats Provincials de puntuació única, és a dir, són proves independents, i no hi haurà una classifiacio conjunta. Però des de la FEMECV no es descarta que per al 2016, en funció de l’acollida que tinga esta proposta per part dels corredors, es puga establir una Lliga Autonòmica de Carreres de Llarg Recorregut«Si la resposta és bona i ens ho demana la gent ens plantetgem convertir estos Campionats Provincials en un Circuit global en forma de Lliga per a la temporada vinent. A més, també pensem fer altra prova que siga Campionat Autonòmic de Llarg Recorregut» afegeix Durà.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els millors a l’assalt del Penyagolosa | SLA - […] major, la CSP (118 km 5439+) prova que forma part de la Spain Ultra Cup. La MiM és, a…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »