Prèvia del cap de setmana de Trail

V Trail l’Alcúdia de Crespins, VII CxM a Torreblanca i Cross Nocturn a Sax

Cap de setmana marcat en el món del Trail per l’inici del Campionat de Lliga de Carrera per Muntanya FEMECV amb el III Trail Camí dels Bandolers a Senija. Allà es reuniràn més de 600 corredors, amb els millors de la Comunitat Valenciana. Tot i això, hi ha vida més enllà d’esta competició oficial de la que ahir ja vos donavem més dades, i el cap de setmana ens ofereix altres proves destacades per als amants de les carreres per muntanya, especialment per aquells que estan iniciant-se en este esport i volen gaudir de proves de no massa distància ni excessiu desnivell.

 

CxM torreblancaVII Carrera per Muntanya de Torreblanca (16,5 km 530+)

Setena edició d’una prova de bona distància i corredora per aquells que volen anar a un bon ritme. L’eixida serà diumenge 25 de gener a les 09:00 h des de la Plaça Major de Torreblanca. A partir d’ahi 16,5 km amb uns 530+ en un recorregut que transcorre quasi integrament per sendes i pistes forestals per l’entorn natural d’esta localitat de la Plana Alta. La prova està organitzada pel Club Esportiu de Muntanya Salta Ribes de Torreblanca.

Més dades: https://www.facebook.com/cemsaltaribes.detorreblanca?fref=ts

 

trail alcudia de crespinsI Trail Alcúdia de Crespins (12,5 km 300+)

L’Alcúdia de Crespins s’estrena diumenge 25 de gener en el món del Trail amb la celebracio de la primera edició del Trail de l’Alcúdia, prova debutant en el calendari que està integrada dins de les Trail Sèries que organitza el Circuito Trail Valencia. La prova presenta un recorregut de distància curta 12,5 km i de poc de desnivell 300+, ideal per aquells que estan iniciant-se en el món del Trail, o per aquells que encara no volen matxacar el cos en este tram de la temporada.

Vora 380 corredors estaran diumenge 09:30 h a la línia d’eixida a esta I Trail de l’Alcúdia de Crespins

Més dades: http://www.circuitotrailvalencia.es

 

cross gimenez gangaVI Cross nocturn Giménez Ganga Villa de Sax

La localitat de Sax es prepara per a viure dissabte 24 de gener el VI Cross Nocturn Giménez Ganga Villa de Sax, amb la seua ja tradicional particularitat de córrer una vegada ja ha marxat el sol. L’eixida serà dissabte a les 19:00 h des del carrer Pascual Carrión (Parc dels Princeps) i després d’un recorregut aproximat d’uns 8 km pel casc antic de la població s’arriba a la línia de meta instal.lada a la Plaça Cervantes. Vora 1500 corredors prendran part a este cross nocturn.

Més dades: http://www.gimenezganga-cross.com

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »