Tamara Gómez, pòdium a La Habana

La triatleta d’Elx acaba tercera al Triatló de La Habana i primera a la Copa Iberoamericana de Triatló

Captura de pantalla 2015-01-24 a la(s) 20.23.22

 

«No tinc clar com em va a respondre el cos després de tota la càrrega de treball que li he clavat», així s’expressava Tamara Gomez en la prèvia del Triatlón Sprint de La Habana, però els dubtes han quedat resolts en la vesprada de d’este dissabte 24 de gener on la trialeta d’Elx ha aconseguit la tercera plaza en la general, però la victòria a la competició del Campionat Iberoamericà de Triatlón.

Nordamericanes a La Habana

Tamara ha tingut una bona actuació i ha acabat tercera en la classificació global, a 31″ de les guanyadores, les nordamericanes Renne Tomlin i Kristen Kasper, en una prova molt ràpida que ha tingut lloc a la capital cubana i que no s’ha definit fins els 5 km del tram de carrera a peu en un triatló que ha tingut lloc en alguns dels llocs més icònics de la capital de Cuba. El temps final de Tamara ha estat de 01:04:53. A continuació ha arribat la seua companya d’equip Miriam Casillas amb un temps de 01:05:43.

Les dos espanyoleshan aconseguit doblet en la prova en la Competició de Campionat Iberoamerià de Triatló, tot i que en el global han estat tercera i quarta per darrere d’una parella de nordamericanes. No deixa de ser destacat a un Triatló a La Habana en què per primera vegada han pogut participar triatletes de EEUU després que es trencara el bloqueig dels EEUU a Cuba.

Objectiu Río

El Triatló de La Habana, Campionat Iberoamericà de Triatló, ha estat la primera competició de la temporada per a Tamara Gómez després d’unes setmanes de fort entrenament a un stage de pretemporada que ha estat fent a Fuerteventura en convidada pel campió del món Javier Gómez Noya. «Ningú més que Javi té experiència en el triatló» destacava Tamara. La trialeta d’Elx tornarà a competir en Puerto Rico en una temporada en què tracta d’aconseguir la classificació per als JJOO de Río de Janeiro al 2016. De moment, ocupa la posició 83 del ranking amb 471 punts.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pròxima estació: Puerto Rico | SLA - […] Continua fent les Amèriques. La triatleta d’Elx Tamara Gómez participa diumenge a Puerto Rico a la Copa America de…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »