Bonavista, el primer dels bandolers

Mario Bonavista guanya el Camí dels Bandolers i presenta credencials per a revalidad el Campionat de Lliga

Melissa Galí aconsegueix la victòria en categoria femenina

mario bonavista

 

A la primera ocasió, Mario Bonavista ha demostrat que va de debó. El corredor del Club Penya Mur i Castell-Tuga va aconseguir la victòria al III Camí dels Bandolers, a Senija, i deixa ben a les clares que vol repetir el títol del Campionat de la Lliga de CxM FEMECV que va aconseguir al 2014. El de la Iglesuela del Cid va ser el primer en recòrrer els 22 km 1346+ que des del Club de Muntanya Margalló de Benissa havien disposat per a esta prova, la primera de les tres que composa la Lliga.

Mario ha estat el primer en entrar a la meta de Senija superant per poc les dos hores, 02h 00′ 38″, amb un marge de temps suficient com per afrontar amb calma la última baixada des del Tossal de la Creu. Més disputada ha estat la segona posició en el pòdium que s’ha definit per escasos segons entre Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel) i Miguel Angel Sánchez. A la fí, l’incombustible corredor de Xàbea ha acabat segon amb un temps de 02h 05′ 09″, i a només 3 segons arribava Sánchez, i justetament darrere Jonatahn Rotglà (Mur i Castell-Tuga) que per poc no ha aconseguit entrar en pòdium.

El top 10 l’han completat per este ordre: Pablo Ramírez, Víctor Serrano, Julio Martínez Tecles, Sebas Sánchez, Juan Martínez i Iván Sánchez.

Melissa GaliEn categoria femenina Melissa Gali (Mur i Castell-Tuga) ha aconseguit la victòria de forma còmoda (02h 31′ 44″). La corredora de Gilet ha tret un avantatge de 10 minuts a la segona classificada, la seua companya de club Raquel Martínez (02h 41′ 42″). La tercera posició ha estat per a Eva Bernat (CxM València) amb un temps de 02h 43′ 58″. Les altres dos places entre les cinc primeres han estat per a Yolanda Valiente i Mari Tamarit.

Així les coses, Mario Bonavista i Melissa Gali, companys del Mur i Castell-Tuga agafen avanatatge al Campionat de Lliga CxM de la FEMECV que hui ha batut records de corredors amb esta primera prova a Senija que ha reunit més de 600 corredors. La següë¨n¨t¨¨cïta serà el 15 de febrer amb el II Trail de Ròtova i la tercera i definitiva l’1 de març amb el Trail que el Club la Creueta organitza a Onil.

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ròtova, segona estació | SLA - […] L’avantatge, quant a la Lliga, el tenen de moment Mario Bonavista i Melissa Galí, els dos corredors del Mur…
  2. Per camí dels bandolers | SLA - […] Bonavista, el primer dels bandolers […]
  3. Trail entre flors a Senija | SLA - […] Bonavista, el primer dels bandolers […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »