Alpamayo, nou repte de Juan Agulló

L’alpinista ilicità vol fer cim als 5.947 m d’este cim tan espectacular a la Cordillera Blanca, al Perú.

Dimarts 27 ha presentat este projecte que a més té un component solidari 

alpamayo

 

Una pared de gel a la Cordillera Blanca,als Andes, a Perú. Eixe és el nou repte que per a 2015 s’ha plantetjat Juan Agulló. Després d’haver participat amb èxit als darrers anys a la doble expedició ilicitana al Cho Oyu i a l’Everest, el veterà alpinista d’Elx canvia de continent i es plantetja fer cim als 5.947 metres de l’Alpamayo, la que en algun moment va estar considerada com la muntanya més bonica del món.

Tot i no arribar als 6.000 m, amb l’avantatge que això supossa quan a la falta d’oxìgen, l’Alpamayo és una piràmide de gel, en la qual Agulló haurà de demostrar la seua habilitat tècnica. Agulló, però acumula l’experiència de vora 35 anys practicant l’alpinisme, amb expedicions a l’Himalaya com ara el Desafio Everest al 2011 o el Cho Oyu al 2009. Anirà acompanyat per Vicente García

alpamayo presentació 3Desfio Solidari

Agulló afrontarà l’ascensió a l’Alpamayo a l’agost de 2015, encara que abans farà un trekking d’aclimatació pel Camí Inca. Previament realitzarà diverses activitats obertes al públic (escalades, tallers de ràpel, xarrades, excursions guiades…) amb les que tractarà de donar a conéixer el projecte i a més recaptar fons per a una associació local d’ajuda als més menuts.

De fet el nom del repte és «Desafio Alpamayo. Escalando por la Infancia», i com va explicar a la presentació de passat dimarts, recaptarà diners per a la Fundació Salud Infantil. A l’acte de presentació va estar el president d’esta Fundació, a més del president de la FEMECV i el regidor d’esports d’Elx.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La muntanya més bonica del món | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/01/26/alpamayo-el-nou-objectiu-de-juan-agullo/ […]
  2. Ataque final al Alpamayo | SLA - […] una perfecta pirámide de hielo. Impresiona verla desde lejos”. Así nos describía Juan Agulló hace unos meses su nuevo…
  3. Montañas por la infancia | SLA - […] Alpamayo, nou repte de Juan Agulló […]
  4. Objetivo Alpamayo, nuevo intento | Sense Límits Aventura - […] Alpamayo, nou repte de Juan Agulló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »