Balanç del I Campionat de Surf a Xàbea

Victòries de Sam Silva, Marta Salañer i José Postigo 

xabia surf 1La localitat de Xàbea va gaudir diumenge passat del I Campionat Local de Surf, que va reunir vora 50 surfistes, arribats de diversos punts del mediterrani com ara València, Múrica o Barcelona. La competició, que va tindre lloc a la platja de l’Arenal, va estar organitzada pel Club Surf de Xàbea.

Junior, Open i femení

El campionat es va disputar en tres modalitats, Junior, Open i Femení. A la categoria open José Postigo, de València es va imposar del surfista local David Signes i del murcià Luis Tomàs. A categoria junior el surfista de Xàbea Sam Silva va guanyar per davant d’Alex Valor i Pasakorn Srimai.  I per últim, en fèmines la victòria va ser per a Marta Salañer, per davant de Lucía Valiente i Nuria Boldo.

Bones condicions

La mar va presentar un estat molt bó per a la pràctica del surf, de fet, fins i tot per moments hi hagué una onatge massa fort que va obligar a ajornar en tres ocassions el Campionat i segons informen des de www.sabiaaldia.es es va plantetjar l’¡opció de suspendre la prova pel complexe estat de la mar, donat que hi havia participants no professionals. A la fi es va poder celebrar esta primera edició del campionat que va comptar amb una bona afluència de públic.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »