Duatlons de dos en dos

III Duatló de Vila-real i IV Duatló Vila de Picanya 

Amb l’arribada del mes de febrer s’incrementa el nombre de proves del calendari i per a este cap de setmana ja són 3 les cites que ens ocupen. La principal d’elles és el Duatló de Banyeres, que diumenge acull el primer títol oficial, el Campionat Autonòmic de Duatló de Distància Curta del què ahir ja ferem una prèvia amb els favorits, les característiques i el circuit detallat -amb eixes rampes finals del 25% en la bici-. Pots llegir-la al següent enllaç. A més, però hi ha altres dos proves que centren l’atenció, els duatlons a Vila-Real i a Picanya.

duatló vilarealIII Duatló de Vila-real

La primera de les cites del cap de setmana arriba dissabte 31 de gener amb la disputa del III Duatló de Vila-real, segona de les proves del Circuit de Duatlons de Castello i puntuable per al Ranking de Duatló. Es tracta d’un Duatló Sprint amb amb distància de 5km de carrera a peu + 20 km de bici + 2,5 km de carrera peu per tancar la prova en un circuit que és totalment urbà.

Prop de 300 triatletes participaran a esta prova que organitza el Club Triatló Vila-real i que té l’eixida al carrer de l’ermita, al costat del camp del Vila-real CF. A les 16:00 h de dissabte serà l’eixida masculina,  i a les 16:03 serà l’eixida femenina.

 

Captura de pantalla 2015-01-27 a la(s) 00.24.52IV Duatló Vila de Picanya

Estrenant el mes de febrer, Picanya presenta el IV Duatló Vila de Picanya, Duatlo Sprint composat per una distància de 5km de carrera a peu + 23 km en bici + 2,5 km de carrera a peu que organitza la Penya Ciclista Tarazona de Picanya.

Seran al voltant 250 esportistes els que afronten este Duatló a la localitat de l’Horta Sud que per a esta edició de 2015 ha modificat el seu recorregut i ha ampliat la zona de boxes. Quant al recorregut, la carrera a peu es basa en un circuit urbà de 2,5km i el segment de bicicleta un circuit de 7,5 km al que se li donen tres voltes.

L’exida i la línea de meta està al C/Bonavista. A les 10:00 h de diumenge 1 de febrer es donarà l’eixida de categoria masculina i a les 10:05 de categoria femenina. Està permés anar a roda, però no entre triatletes de diferent sexe.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »