Penyagolosa Trails, resultat del sorteig

Assignades les 1500 places de la MiM i les 600 de la CSP

penyagolosa Trails

 

Divendres a la nit va ser el sorteig de les places per a la XVII MIM i la IV CSP que organitza Penyagolosa Trails el CAP de setmana del 9 i 10 de maig. Hi havia vora 4000 corredors preinscrits en esta nova fòrmula triada al 2015, amb la qual cosa hi havia quasi un 50% de probabilitats de ser afortunar amb una plaça.

Els afortunats que tenen opció d’anar a la Marató i Mitja (MiM) 63 km són aquells que van del 771 al 2270, mentre que per a la CSP 118 km els ha tocat als preinscrits amb els números que van del 50 al 649.

image

L’organització està comunicant per mail a aquells corredors preinscrits que tenen plaça definitiva per a la CSP o la MiM.

penyagolosa trails sorteigA partir del moment de la comunicació per correu s’obrirà un termini de temps perquè els corredors afortunats puguen formalitzar la inscricpió. Si algú dels corredors afortunats no formalitza la inscripció en el termini fixat, la seua plaça passarà a la resta de corredors no afortunats en el sorteig, a partir del punt on s’havia acabat el llistat d’afortunats.

Reserva de places

A més dels 2100 afortunats en el sorteig de hui, des de Penyagolosa Trails s’ha reservat altres places per a elsequips dels clubs col.laboradors, per a patrocinadors, pera corredors que hagen participat en 8 edicions de Penyagolosa Trails o aquells que acrediten una marca determinada a les dos últimes edicions, amb la qual cosa el cap de setmana del 9 i 10 de maig seran més de 2100 els corredors que participen a les dos proves que organitza Penyagolosa Trails.

CSP i MiM

La MiM i la CSP tornaran a ser una de les cites principals del calendari de carreres per muntanya autonòmic i nacional. La MiM enguany forma part dels recent ment estrenats Circuits Provincials de la FEMECV i la CSP torna a estar integrada dins de la Spain Ultra Cup i és a més Campionat d’Espanya d’Ultra Trails FEDME.


  • Més dades: www.penyagolosatrails.com
  • Foto: Raúl Ortolà, 2n Premi Concurs Fotogràfic Penyagolosa Trails 2014
  • Foto: Facebook Penyagolosa Trails
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »