Prèvia cap de setmana de Trail

III CxM Ocaive a Pedreguer, II Penya l’Aventador a Genovés 

genoves 2

 

Cap de setmana carregat de proves de muntanya, en què amb l’estrena de febrer, este diumenge anem a viure fins a 4 cites repartides per tota la geografia de la Comunitat Valenciana. La casualitat vol que en el mateix dia vagen a coincidir dos proves ja veteranes i que este cap de setmana celebren efemèride particular com la X Serra del Coto a Monover i la XV Marxa de Muntanya de Sant Sebastiàa la Vilavella, –de les que ahir ja donarem conter i ferem prèvia que pots llegir ací-, amb dos proves que acaben d’aterrar al món del Trail, però que van camí de consolidar-se: la III CxM Ocaive a Pedreguer, la II Mitja Marató de Muntanya Penya l’Aventador a Genovés i també estavaprevist la III Alèdua Trail a Llombai que finalment s’ha ajornat fins el 8 de febrer. 

Captura de pantalla 2015-01-27 a la(s) 00.15.22III CxM Ocaive (Pedreguer) 21km 800+

400 corredors i 3 modalitats diferents i un castell, el Castellet d’Ocaive que és el referent i qui dóna nom a la prova. Eixes són les característiques de la III Cursa i Marxa per Muntanya Ocaive que diumenge viurà a Pedreguer la seua tercera edició.

Per als més valents 21 km 800+ passant pel Tossal de la Llosa com a punt més elevat (593 m) i pujant a falta de 4 km al Castell d’Ocaive (320m) torre de guaita d’orige musulmà ubicada a un espectacular emplaçament tocós al sud-oest de la població de Pedreguer. Des d’allà a meta restaran a penes 4 km pràcticament de baixada. La prova «menor» consta de 13 km  540+, -sense passar per l’Ocaive- en un recorregut que és el mateix que faran els caminants.

L’eixida serà diumenge 1 de febrer a les 09:00 per als corredors de la Mitja Marató, i a les 09:30 per als corredors de la prova de 13 km i per als caminants.

 

II Mitja Marató de Muntanya Penya l’Aventador (Genovés) 21 km 960+

Només una edició a les esquenes però la Mitja Marató de Muntanya Penya l’Aventador a Genovés egenovésntra fort. Diumenge viurà la seua segona edició i seran vora 900 persones les que entre corredors i caminants es reuniran a la localitat de La Costera a la prova que organitza el Club d’Atletisme Genovés.

Per als corredors, 21’20 km 932+ en un recorregut que condensa bona part del seu desnivell una vegada sobrepassat l’equador de la prova, quan els corredors s’endinsen a la Serra de la Creu amb el pas per les diverses Penyes, en especial la Penya de l’Aventador que és la que li dóna nom a la carrera.

Tot i que el punt de pas més elevat no sobrepassa els 400 m, hi ha terreny per a forta pendent i la major rampa quasi arriba al 40% de desnivell (38’9%). Per als caminants serán 17’64 km 763+. L’eixida serà diumenge 1 de febrer a les 09:00 h des del Parc Jaume I.  

Des de l’organització, a més, es convida tots els participants que vullguen a col.laborar amb Cáritas Parroquial de Genovés que facen entrega d’algun tipus de productes d’alimentació en el moment d’arreplegar el dorsal.

 

aledua TrailIII Alèdua Trail (Llombai) (25km 1000+)***

****Ajornat fins el 8 de febrer per l’alerta de ventper a este diumenge****

Per fer la major distància del cap de setmana hem de marxar fins a Llombai, on diumenge 1 de febrer tindra lloc el III Alèdua Trail, amb la presència de 750 corredors.

Uns 500 corredors prendran part a la distància llarga, 25 km 1000+ de recorregut per la serra d’Alèdua. Per als que estan iniciant-se hi ha un altre recorregut més reduit de 10 km 270 + on hi haurà vora 250 corredors. L’eixida d’esta prova que organitzen des del Club Esportiu La Porte Fresca serà diumenge 1 de febrer a les 09:00 des de la Plaça de l’Ajuntament de Llombai

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Aniversaris de Trail | SLA - […] Dos de les veteranes del Trail es donen cita este cap de setmana al nostre calendari. la X CxM…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »