Pròxima estació: Puerto Rico

La triatleta d’Elx Tamara Gómez continua fent les Amèriques

Diumenge participa a la Copa Americana a Punta Guilarte

tamara gómez

 

Continua fent les Amèriques. La triatleta d’Elx Tamara Gómez participa diumenge a Puerto Rico a la Copa America de Triatló a Punta Guilarte. L’alacantina aspira a fer de nou una bona actuació i aconseguir pòdium després que passat dissabte aconseguia l’or a la Copa Iberoamericana de Triatló que va tindre lloc a La Habana.

Tamara s’enfronta a Puerto Rico al seu primer Triatló de distància Olímpica de la temporada, tota vegada La Habana va participar a la modalitat Sprint. L’objectiu és fer un bon paper per continuar amb bons resultats este inici de temporada i a més continuar sumant punts al ranking ITU (Federació Internacional de Triatló).

Tercera espanyola del ranking internacional

Actualment Tamara Gómez ocupa la posició 113 al ranking internacional -protagonitzant una pujada de 24 posicions-, i ocupa el lloc 83 al ranking olímpic de cara als JJOO de Rio 2016. En els dos rankings és la tercera triatleta espanyola només superada per Ainhoa Murua i Carolina Routier

El Triatló a Puerto Rico tindrà lloc diumenge -apartir de les 20:00 hora espanyola- i estableix uns premis econòmics de 1500 dolares per al guanyador, 1250 al segon i 1000 al tercer classificat.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »