Cap de setmana negre en el Trail valencià

Mor un participant de la X Serra del Coto a Monòver i un espectador a la III Ocaive a Pedreguer

serra coto 0

La mala fortuna s’ha centrat este cap de setmana en el Trail a la Comunitat Valenciana. En un mateix dia, passat diumenge, hem de lamentar dos morts a les proves de la Serra del Coto a Monòver i al Trail Ocaive a Pedreguer, en este últim cas es tracta d’un espectador que s’havia acostat a vore la prova.

Un caminant a Monòver

La primera de les fatalitats s’ha produit a Monòver, en el transcurs de la X Serra del Coto que té lloc a la pedania de les Cases del Señor. La víctima, Luis Albert Monzó, veí de Monòver de 59 anys, participava a la marxa senderista no competitiva. El caminant acabava de passar per l’àrea recreativa de les 3 Fonts pel kilòmetre 15 d’un total de 22 km que constava la marxa senderista de la Serra del Coto quan ha patit un infart.

“En un primer moment la gent pensava que havia esbarat perquè ha caigut de forma fulminant” ens conta Chema Falcó, director tècnic de la prova i integrant del Grup de Munyana Monòver. “Darrere d’ell anava un corredor delclub que és metge i l’ha atés ràpidament i ha tractat de reanimar-lo però ha sigut impossible. De fet, han arribat ràpidament un equip de rescat de muntanya que estava a 3 km i també s’ha traslladat helicòpter però no s’ha pogut fer res”.

Luis Alberto Monzó era un vei prou conegut de Monòver i participava a la marxa senderista de la Serra del Coto, “ens dien que tenia molta il.lusió en poder fer-la, que havia estat preparant-la eixint a caminar els capsde setmana” afegeix Chema Falcó. “La veritat és que és un ‘palo’ per a tots perquè a més era família de gent que col.labora amb el club, i especialment dur per a la família, clar”. En confirmar-se la mort el Grup Muntanya Monòver ha suspés la cerimonia d’entrega de premis en senyal de dol. A més hi ha també una comunicació de condol a la seua plana web. http://www.grupmuntanyamonover.com

Un espectador a Pedreguer

La fatalitat també s’ha fet present al III Trail Ocaive a Pedreguer on un espectador de 63 anys ha mort en el transcurs de la prova. Segons ens informen des de l’organització es tractava d’un veí del poble que havia anat a vore la prova. “Era un veí del proble que s’havia acostat a la muntanya a vore la prova, ell no participava ni com a corredor ni com a caminant, estava mirant i en un moment donat ha caigut a terra. Sembla que li ha donat un infart, però encara això no ho sabem cert” ens indica José Vicente Sesé, secretari del Club Cametes, un dels organitzadors de la prova. “Ens hem assabentat quan ja havia acabat el Trail i s’havia fet l’entrega de premis, i mira, fotuts perquè quan prepares una prova com esta ho fas pensant en que siga tot possitiu i una festa per al poble, l’última cosa que vols tindre són males notícies”.

Des de SenseLímitsAventura el nostre condol a les famílies dels dos homes morts, i el nostre ànim i suport per als clubs organitzadors de la X Serra del Coto de Monòver i el III Trail Ocaive a Pedreguer.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Resultats del cap de setmana: Trail | SLA - […] ****Abans de les classificacions reiterem el nostre condol a les famílies de les dos persones mortes, un dels caminants…
  2. X Carrera por Montaña Serra del Coto (1-Febrero-2015) | A to trapo - […] mí se me pone en el estómago, me voy triste pensando que no es justo. Ya en meta me…
  3. Top 12 de Sense Límits Aventura | SLA - […] Llegir més […]
  4. 4 anys d’aventura i… | Sense Límits Aventura - […] Cap de setmana negre en el Trail valencià […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »