Desafio Aitana, encara més Ultra

El Desafio Lurbel Aitana amplia fins els 120 km 7200+

 

lurbel-aitana_MG_9151

Encara més llarg, encara més dur. La segona edició del Desafio Lurbel Aitana Puig Campana amplia el seu recorregut fins els 120 km i 7200+ amb un tercera prova només apta per als més valents, que completarà les propostes de 40 km  i 80km . La cita tindrà lloc pròxim 28 de novembre, amb eixida i arrivada a Finestrat.

L’ultra de 120 km és la principal novetat, amb un recorregut de 120 km que manté l’ascensió a Aitana (1410 m) i Puig Campana (1557m) passant a mes per la Vall de Guadalest i pujant altres cims com ara la Serella, la Mallada del Llop (1360m), el Pla de la Casa (1379m) i el Recingle Alt o Pic Serella (1359m).

40Km y 80Km

Més enllà de l’Ultra, el repte manté les dos modalitats ja realitzades a la passada edició 40 km 2600+ i 80 km 4500+. En esta última cal recordar que la victòria en homes va ser per a Dani Martínez i la victòria femenina va ser compartida per a Miriam Talens i Yolanda Valiente que, que protagonitzaren una emotiva arribada a meta. El recorregut de la 40 km és exactament el mateix que a 2014, i quant a la de 80 km retalla uns 5 km, ja que no puja ni al Ponoig ni a la Serra d’Orxeta.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Desafio Lurbel Aitana calfa motors | SLA - […] Serà la segona edició del Desafio Lurbel Aitana que en este 2015 multiplica les opcions per als amants del…
  2. El Desafío Aitana més internacional | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/02/02/desafio-aitana-encara-mes-ultra/ […]
  3. Una prova, dos gegants | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/02/02/desafio-aitana-encara-mes-ultra/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »