Més orientació amb José Barberà

Sense Límits Aventura incorpora l’ex president de la FEDOCV com a nou col.laborador 

JOSE BARBERA

Un esport que està creixent, tal volta a l’ombra del boom que estan vivint Trail, BTT i Triatló, però de forma constant el món de l’orientació va arrelant i consolidant-se a les nostres terres, on per cert tenim alguns dels clubs més importants d’Espanya, i alguns dels millors orientadors fins i tot a nivell internacional.

Per a parlar com toca de les competicions locals, nacionals i internacionals -com la que per exemple tenim pròxim cap de setmana a La Nucia- donem la benvinguda a José Barberà, a qui incorporem des de hui com a col.laborador de Sense Límits Aventura. 

Perfil de José Barberà 

José Barberà acumula molt anys d’experiència en el món de l’orientació on ha estat fins el 2014 president de la FEDOCV (Federació de l’Esport de l’Orientació de la Comunitat Valenciana). Orientador des de 1995, en estos 20 anys José Barberà ha sigut directiu federatiu, organitzador i tècnic en orientació en diverses proves locals, nacional i internacionals i ha recorregut món pràcticant este esport -ha estat federat com a orientador a Itàlia amb el club FriuliMTBO- o formant-se com per exemple a Suècia on al 2010 va certificar la categoria de Internacional Event Advisor.

Actualment forma part del club  Cruz Cubierta de Valencia i al 2014 es va proclamar Campió Regional de Mitja Distància. També pots seguir el seu blog: http://orientacion-cv.blogspot.com.es

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Curs d’iniciació a l’Orientació | SLA - […] Cal recordar que a la Comunitat Valenciana existeix un bon nombre de clubs d’orientació, especialment resenyable el Club Colivenc…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »